Рецепт курячих фаршированих рулетиків

Фаршировані рулети з курячої грудки готуються з різними наповненнями. Начинкою можуть стати грибочки, чорнослив, сир, омлет, бекон, яйця та інші продукти.

 

Курячі рулетики фаршировані сиром

Витрата по часу – 40 хвилин.

Порції – 4 шт.

Склад продуктів для курячих рулетиків:

  • Частина філе курки – половина кілограма.
  • Твердий сирок – 100 грам.
  • Сухарі для панірування.
  • Кілька яєць.
  • Сіль і перець.
  • Олія рослинна.
  • Як готувати курячі рулетики

    М’ясо треба нарізати на пластини за допомогою гострого ножа. Отримані пластинки потрібно гарненько відбити. Сир потрібно нарізати у вигляді довгих паличок. На відбиті пластинки м’яса потрібно покласти шматочок сиру і загорнути в рулетик.

    Яйця потрібно посолити і поперчити і злегка збити в мисці. Рулетики потім в яйцях, а потім у панірувальних сухарях. Підготовлені рулетики відправляємо на гарячу сковорідку, змащену рафінованою олією. Обсмажуються рулетики близько півгодини.

    Страва є швидким у приготуванні і дуже смачним.

    Курячі рулетики фаршировані грибами

    Витрата по часу – 45 хвилин.

    Порції – 6 шт.

    Склад продуктів для рулетиків фаршированих грибами:

  • Масло вершкове – 75 грам.
  • Дрібно нарізані шампіньйони – 250 гр.
  • Мелений мускатний горіх – ч. л.
  • Сухарі для панірування – 1 стакан.
  • Куряча філейна частина – 6 шт.
  • Вершки – половинка склянки.
  • Приготування рулетиків фаршированих грибами

    Попередньо потрібно розігріти духовку. М’ясо добре відбивається.

    Приготування начинки. Масло вершкове потрібно розтопити в сковороді на невеликому вогні. До нього додаються грибочки, перець і сіль. Інгредієнти тушкуються, постійно перемішуючи, до потемніння грибів. Потім сковорідка знімається з плити, її вміст посипається мускатним горіхом і панірувальними сухарями, і перемішується.

    Грибна начинка викладається на відбиту курячу грудку, загортається і скріплюється за допомогою зубочисток. Підготовлені рулетики викладаються у форму з маслом. Рулетики змазують розтопленим маслом і посипаються панірувальними сухарями. Блюдо заливають вершками.

    Дивіться також:  Як смачно загасити картоплю по-домашньому

    Запікати рулетики потрібно близько півгодини, до повної готовності курки.

    Фаршировані курячі рулетики в беконі

    Витрата по часу – 40 хвилин.

    Порції – 2 шт.

    Склад продуктів для фаршированих курячих рулетиків в беконі:

  • 400 грам філейної частини курочки.
  • 100 грам бекону.
  • Гірчиця
  • 2 ч. л. оливкової олії.
  • Кілька перепелиних яєць.
  • Як приготувати фаршировані курячі рулетики в беконі

    М’ясо розрізається на декілька частин, і кожен шматочок відбивається з обох сторін. Для збереження структури м’яса, можна загорнути його в плівку і відбити молоточком.

    Для приготування маринаду потрібно змішати гірчицю з оливковою олією, перепелиними яйцями, сіллю, перцем та іншими спеціями. Замість маринаду м’ясо можна змастити майонезом, сметаною, оливковою олією або зовсім не використовувати його. Маринад вимішується до однорідної консистенції.

    Курочка змащується маринадом, солиться і приправляється спеціями. Можна замаринувати її. Для цього вона повинна полежати в маринаді близько півгодини.

    Філе посипається крупно натертим сиром. Щоб сир розплавився під час запікання, рекомендується брати твердий сорт.

    Формуємо рулетики з м’яса. Кожен рулет обмотується в скибочку бекону. Рулетики викладаються у форму і відправляються в гарячу духовку. Запікаються рулетки півгодини.

     

    Курячі рулетики фаршировані овочами

    Витрата по часу – 45 хвилин.

    Порції – 4 шт.

    Склад продуктів для курячих рулетиків фаршировані овочами:

  • Олія оливкова – 4 ст. л.
  • Цибулю-шалот – 2 гол.
  • Подрібнений часник – 2 зубч.
  • Свіжий шпинат – 230 грам.
  • Козячий сир – 120 грам.
  • Цедра лимона – 1 ст. л.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Молодий кабачок – ¼ штуки.
  • Приготування курячих рулетиків фаршировані овочами

    Сковорідка розігрівається з 2 чайними ложками масла, до неї додається цибуля-шалот, який потрібно обсмажити до прозорого кольору. Потім до нього додається часник. Інгредієнти обсмажуються ще хвилинку. Після додавання шпинату, вміст сковорідки потрібно згасити протягом 3 хвилин.

    Дивіться також:  Як варити сочевицю – 5 рецептів на гарнір

    Кабачок потрібно очистити, видалити зернятка і нарізати у вигляді невеликих кубиків. У мисці необхідно змішати шпинат з кабачком, кукурудзою, нарізаним козячим сиром, лимонною цедрою і орегано.

    Філе промиваємо, сушимо і робимо надріз навпіл. Його потрібно відбити, додати сіль і перець. Начинка викладається на край, м’ясо згорнути в рулетик і скріплюється за допомогою зубочистки. Рулетики потрібно обваляти в борошні і обсмажити на сковорідці. Потім кладемо їх у форму і запікаємо в духовій шафі протягом 15 хвилин.

    Дуже смачні рулетики з курочки з начинкою з овочів можуть дозволити собі навіть люди, що сидять на дієті. Нежирна курочка і корисні овочі приведуть в захват багатьох.

     

    Курячі рулетики фаршировані чорносливом

    Витрата по часу – півтори години.

    Кількість порцій – 3.

    Склад продуктів для курячих рулетиків фаршированих чорносливом:

  • 3 філейні частини курочки.
  • Половина склянки волоських горішків.
  • ¾ Склянки чорносливу.
  • Кілька цибулин.
  • 100 грам сирка.
  • 100 грам сухарів для панірування.
  • 3 ст. л. майонезу.
  • 3 ст. л. вершкового масла.
  • 200 грам сметанки.
  • 2 ст л. цукрового порошку.
  • Приготування курячих рулетиків фаршированих чорносливом

    Філе курочки потрібно добре промити і відбити з допомогою качалки або спеціального молоточка. Відбите м’ясо потрібно змастити майонезом, посолити і поперчити. Щоб воно добре добре просочилося, залишаємо його на деякий час.

    Цибулю треба очистити, нарізати на дрібні шматочки і обсмажити. Чорнослив, попередньо замочений, потрібно нарізати у вигляді соломки. Горішки необхідно подрібнити за допомогою блендера або качалки. Відкладаємо трохи для соусу зі сметани. У мисці змішуємо горішки, чорнослив і обсмажений цибуля. Посипаємо тертим сиром і добре змішуємо всі інгредієнти.

    На м’ясо викладається начинка, загортаємо його в рулетики і скріплюємо дерев’яними шпажками або зубочистками. Рулетики потрібно вмочити в яйця, потім в сухарі. Рулетики викладаємо в ємність мультиварки, змащену маслом. Вибираємо програму «Випічка» на півгодини.

    Дивіться також:  Суп локшина — 9 рецептів в домашніх умовах

    Для соусу: сметана, цукор і горішки змішуються з допомогою віночка. Відкриваємо кришку і заливаємо м’ясо соусом. Виставляємо програму «Випічка» на півгодини. Після сигналу страва готова.

    Прокрутка до верху