Борошно Блинная була винайдена в минулому столітті, щоб полегшити життя працюючим жінкам, і їм не потрібно було витрачати багато часу на випічку. Навіть початківці господині легко і швидко зможуть приготувати млинці.
Завдяки млинцевої муки вони виходять тоненькими і незвичайними. Традиційний рецепт включає яйця і молоко. Начинкою може послужити сир або інший продукт. Вони стануть ситним і апетитним сніданком. Начинка солона перетворити млинці в основне блюдо, а ікра і сьомга – у закуску до фуршетного столу.
Поради для приготування млинців з борошна для млинців
Різними виробниками може змінюватися склад борошна. У зв’язку з цим, перед приготуванням млинців потрібно вивчити інструкцію на упаковці. Вона може вказувати склад інгредієнтів для випічки.
До млинців можна подати топлене масло, мед, солодкий сироп і сметану, а також нафарширувати різної солоної чи солодкою начинкою.
Рецепт млинців з борошна для млинців з молоком
Витрата по часу – 45 хв.
Порції – 10.
Склад продуктів для млинців з борошна для млинців:
- 1 склянка борошна млинцеве.
- Молоко – 1 стакан.
- 1 яйце.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль
Як приготувати млинці з борошна для млинців з молоком
Яйце змішується з цукром і сіллю, і заливається молоком. Просеянная борошно всипається до інгредієнтів. Тісто потрібно перемішати до однорідної маси. Воно має настоятися 15 хвилин.
Розігріваємо сковорідку і змащуємо олією. Млинці випікаються з двох сторін. Щоб борошно не осіла на дно ємності, час від часу перемішуємо тісто.
Млинці з борошна для млинців з грушею
Витрата по часу – 1 година.
Кількість порцій – 15.
Склад продуктів для млинців з борошна для млинців з грушею:
- Млинна борошно – 2 склянки.
- Кип’ячена вода або молоко – 2 склянки.
- Рафінована олія – 1 ч. л.
Начинка (1 спосіб):
- Груша – 4 шт.
- Коричневий цукор – 3 ст. л.
- Ром – 1 ст. л. (за бажанням).
- Масло вершкове – 10 грам.
- Кориця.
Начинка (2 спосіб):
- Нарізані груші – 1 кг
- Цукор – 300 грам.
Існує 2 способи приготування начинки:
- Груші нарізати на кубики. Потім вони відправляються в сковорідку з вершковим маслом, цукровим порошком і паличкою кориці. Тушкуємо все на невеликому вогні 3 хвилини, постійно перемішуючи. Заливаємо інгредієнти ромом і підпалюємо (необов’язково). Готуємо ще пару хвилин. Замість груш можна взяти яблука і приготувати начинку з них.
- Можна приготувати начинку заздалегідь. Нарізаємо груші, додаємо до них цукровий порошок, перемішуємо і залишаємо настоятися на 8 годин. Стерилізуємо банки. Доводимо суміш до кипіння, розкладаємо по банках і закатуємо. Банки накриваються щільною тканиною. Після того як банки повністю охололи, прибираємо їх в прохолодне місце.
У будь-який час можна відкрити банку, і нафарширувати млинці готовою начинкою.
Приготування млинців
Борошно просіюється в ємність, заливають кип’яченою водою або молоком і добре перемішується віночком. Для усунення грудок, додаємо рослинне масло і знову перемішуємо. Тісто не повинно бути дуже густим.
Сковорідка змащується маслом, нагрівається. Розподіляємо тісто по всій сковорідці. Млинці обсмажуємо з двох боків до золотистого відтінку.
Готові млинчики фаршируємо приготовленої грушевої начинкою. Прикрасити їх можна з допомогою цукрової пудри і грушевого сиропу, гілочки м’яти.