Кількість порцій: 7
Час приготування: 2 години (1,5 години приготування і 30 хвилин на підготовку)
Спекотне, приготоване, в горщиках виходить дивовижно смачним і ситним блюдом. У нашій родині добавки просять навіть діти. Сам рецепт дуже універсальний, ви можете підлаштувати його під себе. Якщо використовувати сметану найменшою жирності так калорійність буде менше. Якщо замість сметани залити вершками у страви буде більш ніжний смак. А в літній сезон інгредієнти можна змінювати і додавати нові тоді страва буде ще й корисним. Саме в літній сезон я додаю кабачки або баклажани, нарізані кубиками. Якщо у вас немає горщика, то можна використовувати глибоку форму страва вийде таким же смачним. Також печеню можна зробити в маленьких горщиках і подавати, не викладаючи на тарілку.
Для спекотного знадобляться:
- Свинини – 700 г
- Картоплі – 1 кг.
- Сметани – 200 г
- Сир – 150 г
- Печериць – 500 г
- Дві морквини
- Дві цибулини
- Вершкове масло – 20 г
- Сіль і перець
- Пісне Масло
- Зелень
Рецепт печені з м’ясом і картоплею в горщику
Процес приготування:
Спекотне подається гарячим і посипається зеленню. Спекотне можна подавати на урочисте застілля як гаряче і готувати його в повсякденному житті, щоб порадувати рідних і близьких. Смачного вам апетиту!