Рецепт печені з м’ясом і картоплею в горщику

Кількість порцій: 7

Час приготування: 2 години (1,5 години приготування і 30 хвилин на підготовку)

Спекотне, приготоване, в горщиках виходить дивовижно смачним і ситним блюдом. У нашій родині добавки просять навіть діти. Сам рецепт дуже універсальний, ви можете підлаштувати його під себе. Якщо використовувати сметану найменшою жирності так калорійність буде менше. Якщо замість сметани залити вершками у страви буде більш ніжний смак. А в літній сезон інгредієнти можна змінювати і додавати нові тоді страва буде ще й корисним. Саме в літній сезон я додаю кабачки або баклажани, нарізані кубиками. Якщо у вас немає горщика, то можна використовувати глибоку форму страва вийде таким же смачним. Також печеню можна зробити в маленьких горщиках і подавати, не викладаючи на тарілку.

Для спекотного знадобляться:

  • Свинини – 700 г
  • Картоплі – 1 кг.
  • Сметани – 200 г
  • Сир – 150 г
  • Печериць – 500 г
  • Дві морквини
  • Дві цибулини
  • Вершкове масло – 20 г
  • Сіль і перець
  • Пісне Масло
  • Зелень
Дивіться також:  Рецепт котлет в тесті