Рибний пиріг готується швидко і дуже ситним. Варіацій його приготування безліч. Всі вони відрізняються за видом використовуваного тіста, начинки, але головне, що їх об’єднує — це рибна консерва. Це полегшує приготування, так як не потрібно витрачати час на попереднє приготування сирої риби. У цій статті ви дізнаєтеся кілька нескладних рецептів рибного пирога з консервою.
Тісто для пирога з рибною консервою
Для пирога з рибою є кілька варіантів тесту. Одні вимагають більшого часу в приготуванні і кількості інгредієнтів, інші готуються всього за кілька хвилин і для них використовуються мінімум продуктів, які завжди є вдома.
Для швидкого приготування смачного тіста під пиріг знадобиться:
- майонез 250 гр
- 4 яйця
- 4 ст. ложок борошна
- 1 столова ложка розпушувача
- пучок кропу
Як приготувати:
Яйця збити до стану густої піни. Поступово додати майонез, борошно і розпушувач. Збивати до однорідного стану, без грудочок. Кріп дрібно порубати і ввести в тісто в тісто. Підсолити і перемішати. Тісто готове, залишилося приготувати бажану начинку і випекти пиріг. На підготовку тесту необхідно всього 10-15 хвилин.
Пиріг з рибною консервою на кефірі
Цей заливний пиріг з рибною консервою легко готується на швидку руку.
Час приготування: 1 годину
Кількість порцій: 5 штук
Необхідні продукти:
- 200 мл кефіру
- 50 гр майонезу
- 3 яйця
- 300 гр борошна
- 1/2 ч. ложки соди
- 2 банки улюблених рибних консервів
- 1 головка цибулі
Як приготувати пиріг:
Збити яйця до утворення пінки. Влити кефір і майонез, ще раз збити. Потім ввести муку. Добре збити і залишити на кілька хвилин. Далі додати соду. Залишити тісто на деякий час в сторону.
Готуємо начинку: рибні консерви подрібнити виделкою, обсмажити з мелкорубленным цибулею 5 хвилин на гарячій сковороді.
Більшу частину тіста вилити в підготовлену форму для випікання, розташувати начинку, вилити залишки тіста. В розігрітій духовці готувати 40-60 хвилин на 200 градусів.
Пиріг з рибною консервою і картоплею
Пиріг з рибними консервами в поєднанні з картоплею виходить дуже м’яким, ситним та смачним. Підійде для обіду або вечері.
Час приготування: 1 годину
Кількість порцій: 6 штук
Необхідні продукти:
- 3 яйця С1
- ½ Ложки солі
- 200 гр майонезу
- 250 гр кефіру
- 300 гр просіяного борошна
- ½ Чайної ложки соди
Начинка:
- 6 середніх картоплин
- 2 банки будь-яких рибних консервів
- 1 середня цибулина
Як приготувати:
Яйця і сіль збити, поступово ввести інші інгредієнти. Далі приготувати начинку: картоплю нарізати тонкими кружальцями, з консервів злити масло і розім’яти виделкою, нарізати дрібно цибулю.
У форму вилити частину тіста, половину картоплі, рибу, цибулю і залишився картоплю шарами. Вилити залишки тіста і відправити в духовку на 45 хвилин при 190 градусах. Готовність визначати за рум’яної скоринки.