Рецепт сирників з сиру в духовці

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6 шт.

Це досить простий рецепт приготування сирників з сиру. Він настільки універсальний і простий, що ви, не маючи особливих навичок у приготуванні їжі, зможете приготувати цю страву без праці. Наповнювач для сирників можна змінювати на свій смак. Це можуть бути горіхи з родзинками, ананас, банани та інші різноманітні ягоди і фрукти за вашим смаком і бажанням. Також важливим є той факт, що приготовані сирники із сиру, тому простому рецептом є низькокалорійними.

Готуються вони з мінімальною кількістю масла. Також масло можна зовсім не використовувати, якщо деко застелити пергаментом або випікати сирники на килимку. Користь сиру відома всім, тому сирники будуть легким і корисним сніданком, як для дорослих, так і для дітей, особливо для вагітних і годуючих жінок. Кальцій і фосфор, які є основним матеріалом для побудови кісткової тканини і зубів, зміцнюють і серцевий м’яз. Тростинний цукор, який використовується в цьому рецепті, є унікальною спецією, додаючи його в різноманітні соуси, і використовуючи у випічці, ви отримаєте найбільш кращий смак і аромат.

Сирники із сиру в духовці

Для сирників потрібно:

  • Сир – 500 г
  • Тростинний цукор – 4 ложечки
  • Борошно – 4 ложечки
  • Яблучка – 4 шт.
  • Одне яєчко
  • Щіпка солі
  • Кориця
  • Масло

Процес приготування:

  1. Перекладаємо в глибоку миску сир, розбиваємо в нього яйце, додаємо дрібку солі, цукру і гарненько розминаємо виделкою і розмішуємо.
  2. Якщо ви не хочете щоб сирники були невеликі крупинки, тоді скористайтеся блендером і збийте до однорідної консистенції.
  3. Потім додаємо борошно і ще раз розмішуємо.
  4. В залежності від консистенції вашого сиру, борошна, можливо, знадобитися трохи більше або менше, тому дивіться на підсумкову консистенцію, вона повинна бути досить густою.
Дивіться також:  Львівський сирник – супер смачні рецепти

Рецепт сирників з сиру в духовці

  1. Яблука чистимо від шкірки, вирізаємо центр і нарізаємо кубиками невеликих розмірів.
  2. Потім яблучка присипаємо трохи корицею, перемішуємо і додаємо до сиру, знову добре перемішуємо.
  3. Деко злегка промазуємо маслом.
  4. Потім для зручності в тарілку наллємо води для змочування рук.
  5. Змочуємо ручки водою і за допомогою ложечки відміряємо порцію сирника.
  6. Долоньками скачуємо кульку і потім робимо його плескатим.
  7. Викладаємо на деко і продовжуємо таким же чином з усієї сирної маси готувати сирники.
  8. І тепер відправляємо сирники в духову шафу, розігрітий до 180 на 10-15 хвилин.
  9. Через це час виймаємо деко і акуратно перевертаємо сирники на другу сторону.
  10. І знову відправляємо в духовку ще на 10 хвилин.
  11. Апетитний і поживний сніданок або полуденок готовий.
  12. Готуйте з любов’ю на радість собі і близьким.