Рецепт сирного крему. Швидко і смачно.

Один з видів крему, що використовується в кондитерському виробництві – сирний крем. Вся його принадність полягає в тому, що сирний крем можна використовувати для прикраси бісквітних тортів, тістечок з зефіру або печива, можна використовувати його і як самостійний десерт.

 

Сирний крем. Рецепти

У цій статті розглянемо процес приготування сирного крему, торта з зефіру з сирним кремом і юмбриков з заварного тіста.

Інгредієнти для приготування сирного крему:

  • сир – 500 гр.
  • цукор – 300 гр.,
  • вершкове олія – 350 гр.,
  • цедра лимона – 5 гр.,
  • ванілін – 2 гр.

Приготування сирного крему

  • Сир будь-якої жирності протерти руками через сито.
  • У чашу міксера покласти вершкове масло, цукор і збивати на середній швидкості дочиста. потім, не вимикаючи міксера, додати протертий сир і збивати ще декілька хвилин до збільшення об’єму та пишності крему.
  • Сирний крем можна подавати як самостійний десерт. Для цього красиво укласти його по креманкам, прикрасити малиною або полуницею, а можна посипати подрібненими горішками.
  •  

    Торт із зефіру з сирним кремом

    Смачний, легкий в приготуванні торт, хороший тим, що не вимагає випікання.

    Інгредієнти для торта з зефіру:

    • зефір – 1 кг.,
    • сирний крем – 350 гр.,

    Приготування торта зефірного

  • Взяти зефір і розламати його навпіл.
  • Приготувати сирний крем за рецептом, вказаною вище.
  • Розкласти на блюді перший шар половинок зефіру. Промазати шаром сирного крему так, щоб він заповнював невеликі зазори між половинками
  • Поверх сирного крему викласти залишилися половинки зефіру і знову щільно викласти крем.
  • Прикрасити торт розмеленими в кавомолці вафлями, часточками мандаринів або скибочками лимона. Поставити торт в холодильник на 2 доби. Торт буде свіжим протягом тижня.
  • Дивіться також:  Гарбузовий суп — 11 рецептів приготування в домашніх умовах

     

    Юмбрики

    З дитинства улюблений десерт. Готується з того ж заварного тіста, що і еклери, тільки з сирним кремом.

    Інгредієнти для юмбриков:

    • борошно -220 гр.,
    • масло – 100гр.,
    • вода – 180 мл,
    • яйця – 4 шт.,
    • сіль – щіпка,
    • сирний крем – 400 гр.,
    • цукрова пудра – за смаком.

    Приготування юмбриков з сирним кремом

  • Спочатку приготувати заварне тісто. Для його приготування вскипятитьвы воду, додати масло і сіль, постійно помішувати. Потім в суміш всипати борошно перемішати тісто і заварити в каструлі, поки не випарується волога. Тісто перекласти в окремий посуд, трохи остудити і по одному вбивати в нього яйця, ретельно перемішуючи тісто, поки не вбереться в масу повністю яйце, потім вбивати інше.
  • На деко, застелений пергаментним папером або папером для випічки столовою ложкою розкласти тісто і випікати в духовці.
  • Викласти пампушки заготовки на кухонний рушник і остудити
  • Приготувати сирний крем, як описано вище.
  • Кожну заготовку надрізати збоку лезом. Пампушка являє собою порожню поверхню. Якщо маленький надріз, то можна з допомогою кондитерського шприца заповнити середину пампушки кондитерським кремом. А можна заповнити порожнину заготовки маленькою ложечкою. Юмбрики посипати цукровою пудрою і скласти на блюді.
  • Прокрутка до верху