Рецепт солодкої пасти з макаронів з фото

Більшість з нас знає хоча б один – два рецепти пасти. Однак, напевно, тільки “просунуті” кулінари, або фантазери готували коли-небудь пасту в якості десерту. Спробуємо?

Рецепт солодкої пасти з макаронів

 

Отже, відварюємо макарони, півпачки – на 2-3 персони, у відповідності з традиційним рецептом приготування. Присмачую вершковим маслом – пол ст. л.. Далі готуємо соус, однак не на томатній основі, як всі ми звикли, а солодкий. Для цього беремо півкіло сиру, змішуємо з будь-яким варенням або джемом, яке є в наявності – близько 3ст. л., додаємо спеції за смаком, як відомо, паста любить спеції, саме спеції надають пасті пікантність, – в якості спецій для солодкої пасти можна порекомендувати корицю, мускатний горіх, кардамон. Розтираємо сир з варенням-джемом, спеціями до стану однорідності. Додаємо 1/3 ст. вершків, ретельно перемішуємо, заливаємо приготовані макарони. Подавати солодку пасту, як і традиційну, краще в гарячому вигляді.

Дивіться також:  Крем-суп з гарбуза з вершками – 8 рецептів
Прокрутка до верху