Рецепт свинячих реберець в мультиварці з фото

Сучасна техніка надає господиням воістину безмежні можливості на кухні. Приготовлена їжа в мультиварці не тільки смачна, але й корисна. Пропоную ознайомитися з рецептами приготування свинячих реберець.

Рецепт свинячих реберець в мультиварці з баклажанами

У сезон літніх овочів спробуйте приготувати ароматне і смачне блюдо з свинячих ребер з баклажанами.

Для цього рецепта підготуйте набір таких продуктів:

  • 0,5 кг свинячих ребер;
  • 5 томатів;
  • 4 баклажана;
  • 2 морквини;
  • 5 штук болгарського перцю (візьміть різного кольору, так буде ефектніше);
  • 3 цибулини;
  • 5 столових ложок рослинного масла.
  • свіжа зелень кропу, чорний перець горошком, сіль на свій смак.

Готувати свинячі ребра з баклажанами доведеться 2 години 30 хвилин, розраховано на 4 порції.

Свинячі ребра в мультиварці приготуйте наступним способом:

Ребра розріжте, промийте. В мультиварці виставте режим «випічка», помістіть туди ребра і готуйте близько 50 хвилин.
За цей час окремо приготуйте овочі. Наріжте і обсмажте на олії баклажани, до апетитного кольору. Приготовлені реберця дістаньте і покладіть на паперовий рушник, щоб стік не потрібний жир.
Залишився жир з ємності мультиварки видаліть. Тепер закладайте шарами овочі і ребра, посоліть і поперчіть. Виставте режим «гасіння» і чекайте 1,5 години. Готові тушковані свинячі ребра в мультиварці посипте рубаною зеленню кропу.

Рецепт свинячих реберець в мультиварці з фото

 

Особливо смачно виходять реберця, приготовлені разом з картоплею. Спробуйте одного разу зробити це блюдо і захочете його готувати знову і знову. Завдяки гасіння в мультиварці у власному соку, ребра і картопля настільки обмінюються своїми смаками, що просто тануть у роті.

Для приготування свинячих ребер з картоплею в мультиварці візьміть:

  • 1,5 кг свинячих ребер;
  • 2 столові ложки роздроблених волоських горіхів;
  • 4 столові ложки рослинної олії;
  • 1 кг картоплі;
  • спеції за смаком.
Дивіться також:  Рецепти соусів з злив до м’яса

Спробуйте цей страву приготувати з таким соусом:

  • 3 столові ложки соєвого соусу;
  • 3 столові ложки меду;
  • 3 зубці часнику.

Приготування займе 2 години, і отримаєте 8 апетитних порцій.

Почнемо готувати:

На дно мультиварки налийте олію і нагрійте його в режимі «випічка». Реберця промийте і розріжте на окремі частини. Покладіть в каструлю і обсмажуйте по 10 хвилин з двох сторін.
Очистіть картоплю, розріжте на скибочки або кубики, але не сильно дрібно. Додайте до ребер і перемішайте.
Тепер приготуйте соус змішайте мед, соєвий соус і товчений часник. Таким соусом залийте ребра з картоплею і присипте горіхами.
Мультиварку запрограмуйте на режим «гасіння» і готуйте 1,5 години.
У процесі приготування періодично поливайте ребра і картоплю утворився соусом, тоді страва вийде особливо пікантним.

Прокрутка до верху