Серед безлічі різних тортів, бісквітний торт з кремом залишається найулюбленішим.Рецепт приготування бісквіта не зазнавав змін, він залишається практично незмінним. А ось крем, можна вибрати різний, залежно від кулінарних уподобань і бажання. для бісквітних тортів підходять вершковий крем заварний, білковий крем із згущеним молоком. Отже, розглянемо рецепти кремів для бісквіта в кожному конкретному варіанті.
Вершковий крем для бісквіта
Мабуть, найпоширеніший наповнювач..
Інгредієнти вершкового крему:
- масло вершкове -210 гр.,
- молоко – 110 мл,
- яйця -1 шт,
- цукор – 1 ст.,
- лікер – 35 мл,
- ванілін – на кінчику ножа.
Приготування вершкового крему для бісквіта
Малиновий Крем для бісквіта
Інгредієнти для малинового крему:
- вершки 30% жирності – 1 ст.,
- малина – 120 гр.,
- желатин – 10 гр.,
- цукрова пудра – 150 гр.
Приготування малинового крему
Білковий заварний крем для бісквіта
Крем відмінно підходить для прикраси бісквітних тортів, начинки для еклер, використовується як самостійний десерт, прикрашені тертим шоколадом або горіхами.
Інгредієнти для заварного білкового крему:
- яйця – 4 шт.,
- цукор – 250 гр.,
- лимонна кислота – щіпка,
- вода – 80 мл
Приготування заварного білкового крему