Рецепти смачних страв для пікніка

Відмінність пікніка від барбекю в тому, що барбекю проходить з громіздким грилем, мішком з вугіллям і сирими продуктами. А на пікнік можна взяти вже готові страви витонченої кошику або також приготувати на природі. Але головне, що вони приносять величезне задоволення, і проходять на свіжому повітрі.

 

Сосиски в беконі з соусом з гірчиці

 

Витрата по часу – 15 хв.

Кількість порцій – 6.

 

Склад продуктів для сосисок в беконі з соусом з гірчиці:

  • 12 великих сосисок.
  • 12 тонких скибочок бекону.
  • Йогурт натуральний – 125 грам.
  • Гірчиця – 4 ст. л.
  • 2 ст. л. дитячого яблучного пюре.
  • Приготування сосисок в беконі з соусом з гірчиці

    Для соусу натуральний йогурт змішується з гірчицею, дитячим яблучним пюре, сіллю і перцем до однорідної маси.

    Кожна сосиска обсушивается паперовими рушниками і обмотується скибочкою бекону.

    Сосиски викладаються на решітку, яка попередньо змащується маслом, і смажаться на вугіллі до золотистої скоринки на беконі, близько 7 хвилин. Сосиски подаються з соусом з гірчиці.

     

    Рулетики з телятиною і грибочками

    Час готування – 1 годину.

    Порції – 8.

    Склад продуктів для рулетиків з телятиною і грибочками:

  • Часник – 2 дол.
  • Кілька червоних солодких перцю.
  • 2 ст. л. волоських горішків.
  • Кілька баклажанів.
  • Петрушка.
  • 200 грам телятини.
  • 0,5 пучка кропу.
  • 100 грам печериць.
  • Кілька цукіні.
  • 4 ст. л. масла рослинного.
  • Приготування рулетиків з телятиною і грибочками

    Всі овочі добре вимивається. Перці розрізають на дві половинки, видаляється серцевина. М’якоть нарізати на тонкі поздовжні смужки. Цукіні і баклажани очищати не потрібно, вони нарізати на тонкі поздовжні пластини. Баклажани викладаються на дощечку і посипаються сіллю. Їх треба залишити на півгодини. Після цього вони промиваються теплою водичкою і обсушиваются.

    Дивіться також:  Курячі ніжки в тесті рецепт з фото

    Приготування начинки. М’ясо вимивається, обсушивается і нарізати на маленькі шматочки. Гриби вимиваються і нарізати на тонкі пластини.

    Сковорідка змащується 2 ст. л. олії, і розігрівається. М’ясо обсмажуємо 5 хвилин, додаються гриби, і суміш готується ще 8 хвилин.

    У ємність блендера відправляється м’ясо з грибами і горішки. Інгредієнти розмелюють до однорідності, солятся і перчатся, перемішуються.

    Часник очищається і нарізати дрібно. Зелень потрібно вимити, обсушити й подрібнити. Часник із зеленню додаються в фарш, перемішуються.

    Баклажан і цукіні викладаються, щоб пластини трохи заходили один на одного. На одну сторону викладається 4 смужки перцю і трохи фаршу. Овочі згортаються рулетиком і закріплюються за допомогою зубочисток. Рулети сбрызгиваются маслом і запікаються на грилі з двох сторін по 4 хвилини.

     

    Овочі з двома соусами

    Витрата по часу – 15 хв.

    Кількість порцій – 10.

    Склад продуктів для овочів із двома соусами:

  • Молоді моркви – 10 шт.
  • Капуста кольорова – 1 шт.
  • Редиска – 2 пучка.
  • Огірки – 4 шт.
  • Черешки селери – 8 шт.
  • Горіховий соус:

  • Кешью – 150 грам.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Соус соєвий -2 ст. л.
  • 150 мл вершків.
  • Часник – 3 дол.
  • Соус сирний:

  • Часник – 2 дол.
  • Сир з блакитною цвіллю – 100 грам.
  • Бренді (коньяк) – 1 ст. л.
  • Олія з оливок – 1 ст. л.
  • Приготування овочів з двома соусами

    Приготування горіхового соусу. Горішки обсмажуються 5 хвилин на сухій гарячій сковорідці. Їх необхідно постійно помішувати. Часник очищається і подрібнюється. Горіхи заливаються соєвим соусом, вершками, додаються мед і часник. Інгредієнти готуються 4 хвилини.

    Отримана маса переливається в ємність блендера і збивається до однорідності. Соус повинен охолонути. Виливаємо його в банку, яка щільно закривається, і відправляємо в холодне місце.

    Дивіться також:  Солодка випічка з листкового тіста

    Приготування сирного соусу. Часник очищається і подрібнюється. Сковорідка змащується маслом і розігрівається. Обсмажуємо часник 1 хвилину. Заливаємо його коньяком, і готуємо до повного випаровування рідини.

    Сир розминається за допомогою виделки. Відправляємо його і вершки на сковорідку, перемішуємо і знімаємо з плити. Соус перелити в ємність блендера і збивається до однорідності. Солимо його і перчимо. Після охолодження соусу, переливаємо його в закриту банку і залишаємо в холодному місці.

    Овочі вимиваються і обсушиваются. Цвітна капуста розбирається невеликими соцветьями. Морква і огірки нарізати на смужки. Також нарізати селеру. Велика редиска розрізається на дві половинки, а невелика залишається цілою.

    Прокрутка до верху