Як смачно посмажити на сковороді
Приготований голець на сковороді – це дуже смачно. Соковита, ароматна, з хрусткою скоринкою риба не залишить нікого байдужим.
Для панірування риби особливо добре підходить рисова мука, але можна використовувати картопляне або пшеничну.
Спосіб приготування:
- Почищену тушку нарізаємо на порції. Спочатку можна розрізати його впоперек, а потім кожен шматочок навпіл.
- Маринуємо заготовки в лимонному соці.
- Рисове борошно змішуємо з сіллю і перцем.
- Збиваємо яйце з невеликою кількістю води (однієї столової ложки буде достатньо).
- Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Беремо рибні шматочки і спочатку занурюємо їх у яйце, а потім обвалюємо в паніровці. Смажимо на невеликому вогні до золотистої скоринки.