Риба Голець – 7 рецептів приготування

Як смачно посмажити на сковороді

Приготований голець на сковороді – це дуже смачно. Соковита, ароматна, з хрусткою скоринкою риба не залишить нікого байдужим.

Для панірування риби особливо добре підходить рисова мука, але можна використовувати картопляне або пшеничну.

Спосіб приготування:

  • Почищену тушку нарізаємо на порції. Спочатку можна розрізати його впоперек, а потім кожен шматочок навпіл.
  • Маринуємо заготовки в лимонному соці.
  • Рисове борошно змішуємо з сіллю і перцем.
  • Збиваємо яйце з невеликою кількістю води (однієї столової ложки буде достатньо).
  • Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Беремо рибні шматочки і спочатку занурюємо їх у яйце, а потім обвалюємо в паніровці. Смажимо на невеликому вогні до золотистої скоринки.
Дивіться також:  Качка по-пекінськи — п’ять рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху