Готуємо з картоплею
Запечена червона риба голець з картоплею в вершково-гірчичному соусі стане хорошим вибором для легкої вечері, адже вона містить мало калорій, а значить, її можна вживати навіть під час дієти.
Спосіб приготування:
- Картоплю нарізаємо тонкими скибочками, приправляємо сіллю і перцем, скроплюємо оливковою олією і викладаємо у форму для запікання.
- Підготовлену рибу нарізаємо на порційні шматки, солимо і кладемо поверх картоплі.
- Змішуємо 200 мл вершків з подрібненою зеленню петрушки, додаємо 2 столові ложки зернової гірчиці, перемішуємо і виливаємо отриманим соусом рибу.
- Запікаємо страву протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.