Риба Голець – 7 рецептів приготування

Готуємо з картоплею

Запечена червона риба голець з картоплею в вершково-гірчичному соусі стане хорошим вибором для легкої вечері, адже вона містить мало калорій, а значить, її можна вживати навіть під час дієти.

Спосіб приготування:

  • Картоплю нарізаємо тонкими скибочками, приправляємо сіллю і перцем, скроплюємо оливковою олією і викладаємо у форму для запікання.
  • Підготовлену рибу нарізаємо на порційні шматки, солимо і кладемо поверх картоплі.
  • Змішуємо 200 мл вершків з подрібненою зеленню петрушки, додаємо 2 столові ложки зернової гірчиці, перемішуємо і виливаємо отриманим соусом рибу.
  • Запікаємо страву протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Дивіться також:  М’ясо по-албанськи зі свинини – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху