Фарширована креветками
Фаршировані креветками голець – це оригінальне, красиве і дуже смачне блюдо. Приготувати рибу можна не тільки з креветками, але і з м’ясом краба, смак якого дуже ніжний і по-своєму унікальний.
Спосіб приготування:
- На тушці робимо невеликі надрізи і вкладаємо туди тонкі скибочки лимона.
- Цибулю-шалот подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі. Додаємо 50 г печериць і тушкуємо ще 10 хвилин.
- Беремо 200 г креветок, 150 г м’яса краба і ріжемо морепродукти на невеликі шматочки. Перемішуємо їх з обсмаженою цибулею і грибами.
- Фаршируємо начинкою рибу і кладемо її в змащену форму. Посипаємо заготівлю перцем, поливаємо рослинною (оливковим) маслом і ставимо в духовку на 30 хвилин.