Риба карась – 7 рецептів приготування

Смачні котлети з карася

Якщо рибалка приніс улов у вигляді 2 кг карасів, то господині слід обов’язково порадувати годувальника і маленьких домочадців соковитими котлетами, для підготовки яких, крім тушок, необхідні:

  • 2 морквини;
  • 2 цибулини;
  • 2 яйця;
  • 80 г манки;
  • трохи крохмалю;
  • 200 г борошна;
  • кілька щіпок солі і меленого перцю.

У процесі приготування виконуються такі дії:

  • Риба очищається, потрошится і обезглавливается, після чого промивається і опускається на 2 хвилини в окріп.
  • Далі з тушок витягуються кістки і хребет.
  • Філе разом з цибулинами, поділеними на кілька частин, пропускається через м’ясорубку.
  • У фарш додається морквяна «кашка», створена за допомогою дрібної терки.
  • Далі вводяться манка, крохмаль і яйця.
  • З вимішаного фаршу формуються котлети, які обвалюються в борошні і обсмажуються на гарячому маслі до готовності.

Перед подаванням смажені вироби можна присипати ароматною зеленню.

Дивіться також:  Смажені гриби – 11 рецептів приготування
Прокрутка до верху