Риба на пару – 7 рецептів приготування дієтичної страви

Рецепт приготування в пароварці

Інгредієнти:

  • півкіло філе будь-якої червоної риби;
  • 4 шт. картоплі;
  • 1 шт. білого цибулі;
  • 1 морквина;
  • 2 шт. томатів;
  • спеції для риби;
  • сік лимона;
  • класичний соєвий соус;
  • салатні листя.

Приготування:

  • Нарізати рибне філе середніми шматочками.
  • Картоплю очистити. Кожен бульба розрізати на 4 частини.
  • Цибулю і моркву порізати соломкою. Помідори нарізати нетовстими кружечками.
  • На дно пароварки викласти салатні листя. Зверху розподілити рибне філе і все подрібнені овочі.
  • Полити все невеликою кількістю соєвого соусу і присипати спеціями.

Готувати рибу на пару в пароварці не більш півгодини. Розкласти вийшло блюдо по тарілках і полити лимонним соком.

Дивіться також:  Смажений лагман – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху