Рецепт приготування в пароварці
Інгредієнти:
- півкіло філе будь-якої червоної риби;
- 4 шт. картоплі;
- 1 шт. білого цибулі;
- 1 морквина;
- 2 шт. томатів;
- спеції для риби;
- сік лимона;
- класичний соєвий соус;
- салатні листя.
Приготування:
- Нарізати рибне філе середніми шматочками.
- Картоплю очистити. Кожен бульба розрізати на 4 частини.
- Цибулю і моркву порізати соломкою. Помідори нарізати нетовстими кружечками.
- На дно пароварки викласти салатні листя. Зверху розподілити рибне філе і все подрібнені овочі.
- Полити все невеликою кількістю соєвого соусу і присипати спеціями.
Готувати рибу на пару в пароварці не більш півгодини. Розкласти вийшло блюдо по тарілках і полити лимонним соком.