Риба на пару – 7 рецептів приготування дієтичної страви

Риба на пару з овочами в мультиварці

Склад компонентів:

  • 300 – 350 г філе будь-якої червоної риби;
  • 100 г нежирної сметани;
  • по 100 стручкової квасолі і брокколі;
  • 1 стручок солодкого болгарського перцю;
  • сіль і спеції.

Технологія:

  • Всі овочі вимити, при необхідності почистити і нарізати невеликими шматочками.
  • Від червоної риби залишити тільки філе. Видалити нутрощі, плавці. Нарізати частину на порційні шматочки.
  • Сметану посолити і додати в неї вибрані спеції. Отриманим соусом намазати рибу.
  • Перекласти шматочки в ємність для приготування на пару.
  • Встановити в кухонному приладі режим «Варка на пару» на 20 – 25 хвилин.
  • Потім додати в ємність всі овочі. Продовжувати приготування ще 20 хвилин.

Отриману рибу з овочами подати з будь-яким соусом на основі томатної пасти.

Дивіться також:  Котлети з яловичої печінки – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху