Риба на пару з овочами в мультиварці
Склад компонентів:
- 300 – 350 г філе будь-якої червоної риби;
- 100 г нежирної сметани;
- по 100 стручкової квасолі і брокколі;
- 1 стручок солодкого болгарського перцю;
- сіль і спеції.
Технологія:
- Всі овочі вимити, при необхідності почистити і нарізати невеликими шматочками.
- Від червоної риби залишити тільки філе. Видалити нутрощі, плавці. Нарізати частину на порційні шматочки.
- Сметану посолити і додати в неї вибрані спеції. Отриманим соусом намазати рибу.
- Перекласти шматочки в ємність для приготування на пару.
- Встановити в кухонному приладі режим «Варка на пару» на 20 – 25 хвилин.
- Потім додати в ємність всі овочі. Продовжувати приготування ще 20 хвилин.
Отриману рибу з овочами подати з будь-яким соусом на основі томатної пасти.