Риба на пару – 7 рецептів приготування дієтичної страви

Готуємо з рисом

Інгредієнти:

  • 1 повний стакан сухого рису;
  • 1,5 – 2 ст. фільтрованої води;
  • 2 стейка нерки;
  • спеції від маггі;
  • устричний соус за смаком;
  • сіль.

Приготування:

  • Рибу промити, підсушити і викласти на фольгу. Присипати спеціями від маггі. Полити устричним соусом. Залишити на чверть години.
  • На дно «розумної каструлі» висипати сухий рис. Залити його зазначеною кількістю води. Посолити.
  • Зверху встановити решітку для приготування страв на пару. Викласти на неї рибу, загорнуту у фольгу. У покритті залишити невеликий отвір.
  • Готувати страву в режимі «Плов» від 35 до 50 хвилин.

Точний час, скільки готувати рибу таким способом, що залежить від величини її шматочків.

Дивіться також:  Як засолити ікру щуки в домашніх умовах – 5 правильних і смачних рецептів
Прокрутка до верху