Готуємо з рисом
Інгредієнти:
- 1 повний стакан сухого рису;
- 1,5 – 2 ст. фільтрованої води;
- 2 стейка нерки;
- спеції від маггі;
- устричний соус за смаком;
- сіль.
Приготування:
- Рибу промити, підсушити і викласти на фольгу. Присипати спеціями від маггі. Полити устричним соусом. Залишити на чверть години.
- На дно «розумної каструлі» висипати сухий рис. Залити його зазначеною кількістю води. Посолити.
- Зверху встановити решітку для приготування страв на пару. Викласти на неї рибу, загорнуту у фольгу. У покритті залишити невеликий отвір.
- Готувати страву в режимі «Плов» від 35 до 50 хвилин.
Точний час, скільки готувати рибу таким способом, що залежить від величини її шматочків.