Риба терпуг – 6 смачних рецептів приготування в духовці на сковороді

Запікаємо в фользі в духовці

Якщо в рибному магазині пощастило купити морський делікатес, то з мінімального продуктового набору можна приготувати справжній кулінарний шедевр, багатий поживними елементами.

Терпуг в духовці готується з такими супутніми продуктами:

  • цибулина;
  • лимон;
  • перець;
  • сіль;
  • приправи для риби.


Хід роботи:

  • Терпуг очищається, потрошится, після чого видаляються зябра, які можуть дати гіркоту.
  • Тушка натирається сумішшю солі, приправ та соку ½ лимона.
  • Риба викладається на фольгу, де покривається тонкими часточками залишився лимона і подрібненою цибулею.
  • Терпуг накривається другим шматком фольги і відправляється в духовку (150°C) на 25 хвилин.
Дивіться також:  Плов зі свининою в мультиварці – 6 рецептів приготування