Минтай в соєвому соусі у фользі
Склад продуктів:
- свіжий минтай – 1 тушка;
- цибуля і морква – по 1 шт.;
- мелена паприка і каррі – по ½ ч. ложки;
- сік лайма/лимона – 1 ст. л.;
- соєвий соус (класичний) – ½ ст.
Приготування:
- Цибулю порізати півкільцями, моркву – половинками шайб.
- Обробити рибну тушку. Очистити її від чорної плівки всередині. Інакше готову страву буде гірчити.
- Порізати минтай порційними шматочками.
- Помістити рибу в глибоку миску, засипати усіма приправами. Перемішати, дати продуктах близько години настоятися.
- Всипати до риби овочі. Ще раз все якісно перемішати.
- Перекласти у форму, застелену фольгою.
- Залити інгредієнти соком цитруса і соєвим соусом.
Закрити продукти краями фольги. Готувати страву при 190 °С 45 – 55 хвилин. В самому кінці потрібно відкрити фольгу і дати інгредієнтів підрум’янитися.