Риба у фользі – 15 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

Готуємо з коропа

Склад продуктів:

  • тушка коропа вагою 1,5 – 2 кг;
  • ріпчаста цибуля – 2 – 3 головки;
  • лаврове листя – 3 – 4 листочка;
  • перець (горошок) – 1 жменя;
  • велика сіль і масло.

Приготування:

  • Карпа очистити від луски і всього зайвого. Обов’язково зрізати зябра.
  • Розрізати черевце тушки і ретельно видалити всі нутрощі. Промити рибу проточною водою.
  • Очистити цибулю і нарізати тоненькими четвертинками кілець. Розім’яти його руками. З’єднати з раскрошенной лаврушкой і перцю горошком.
  • Підготовленого коропа з усіх боків натерти сіллю. Можна використовувати будь-які суміші приправ для риби.
  • На столі розстелити фольгу. Покрити її невеликою порцією олії. Засипати подрібненою цибулею і перцем.
  • Зверху укласти карпа. Всередину нього також додати невелику кількість цибулі з іншими інгредієнтами.
  • Залишилися овочевим складом засипати рибу. Збризнути маслом (підійде і соняшникова, оливкова).
  • Запакувати коропа у фольгу. Прибрати в холодне місце маринуватися на всю ніч. Якщо стільки часу в запасі у господині немає, достатньо буде 3 годин.

Прибрати коропа у фользі в духовку при 200 °С. Готувати страву 50 – 55 хвилин.

Дивіться також:  Скумбрія смажена на сковороді — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху