Риба у фользі – 15 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

Дорадо, запечена у фользі

Склад продуктів:

  • свіжі тушки дорадо – 2 шт.;
  • лимон – 1 шт.;
  • розмарин – 2 гілочки;
  • цибуля – 1 головка;
  • сіль, масло і ароматні трави – за смаком.

Приготування:

  • Цибульну головку порізати великими кільцями. Лимон – кружечками. Видалити з них кісточки.
  • На промаслений лист фольги викласти приблизно ¼ частину цибулі. Зверху розмістити 2 – 3 лимонних гуртка.
  • Викласти випатрану дорадо без луски. Попередньо рибу потрібно ретельно промити, розтерти з сіллю і ароматними травами.
  • Всередину викласти другу частину цибулі, гілочку розмарину і кілька лимонних слайсів.
  • На другому аркуші фольги повторити таку ж «конструкцію».
  • Щільно загорнути обидві заготовки покриття.

Готувати частування трохи менше півгодини при 210 °С.

Дивіться також:  М’ясні рулетики з начинкою – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху