Дорадо, запечена у фользі
Склад продуктів:
- свіжі тушки дорадо – 2 шт.;
- лимон – 1 шт.;
- розмарин – 2 гілочки;
- цибуля – 1 головка;
- сіль, масло і ароматні трави – за смаком.
Приготування:
- Цибульну головку порізати великими кільцями. Лимон – кружечками. Видалити з них кісточки.
- На промаслений лист фольги викласти приблизно ¼ частину цибулі. Зверху розмістити 2 – 3 лимонних гуртка.
- Викласти випатрану дорадо без луски. Попередньо рибу потрібно ретельно промити, розтерти з сіллю і ароматними травами.
- Всередину викласти другу частину цибулі, гілочку розмарину і кілька лимонних слайсів.
- На другому аркуші фольги повторити таку ж «конструкцію».
- Щільно загорнути обидві заготовки покриття.
Готувати частування трохи менше півгодини при 210 °С.