Риба у фользі – 15 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

Риба, запечена у фользі з лимоном

Склад продуктів:

  • філе форелі – 200 грам;
  • спаржа – 400 г;
  • масло оливи – 3 десертні ложки;
  • часник – сухий/свіжий за уподобанням;
  • соковитий лимон – 1 шт.;
  • молодий кріп, трохи солі, спеції – за смаком.

Алгоритм дій:

  • Філе промити і порізати середніми порційними шматками.
  • Почистити і промити спаржу.
  • Фольгу порізати пластинами за кількістю рибних шматків. Кожен промазати маслом оливи.
  • На дно викласти підготовлену спаржу. Присипати сіллю і спеціями.
  • Зверху розподілити по рибному шматочку. Змастити форель залишилися олією і присипати подрібненим часником.
  • Накрити рибу тонкими кружечками лимона і пару гілочок свіжого кропу.
  • Щільно загорнути фольгу. Помістити в духовку, розігріту до 180 °С.
  • Готувати страву трохи менше півгодини.

Рибу, запечену у фользі, подати гарячої порційно. Спаржа стане корисним гарніром до форелі.

Дивіться також:  Як смачно приготувати тріску? 11 рецептів
Прокрутка до верху