Риба, запечена у фользі з лимоном
Склад продуктів:
- філе форелі – 200 грам;
- спаржа – 400 г;
- масло оливи – 3 десертні ложки;
- часник – сухий/свіжий за уподобанням;
- соковитий лимон – 1 шт.;
- молодий кріп, трохи солі, спеції – за смаком.
Алгоритм дій:
- Філе промити і порізати середніми порційними шматками.
- Почистити і промити спаржу.
- Фольгу порізати пластинами за кількістю рибних шматків. Кожен промазати маслом оливи.
- На дно викласти підготовлену спаржу. Присипати сіллю і спеціями.
- Зверху розподілити по рибному шматочку. Змастити форель залишилися олією і присипати подрібненим часником.
- Накрити рибу тонкими кружечками лимона і пару гілочок свіжого кропу.
- Щільно загорнути фольгу. Помістити в духовку, розігріту до 180 °С.
- Готувати страву трохи менше півгодини.
Рибу, запечену у фользі, подати гарячої порційно. Спаржа стане корисним гарніром до форелі.