Готуємо з овочами
Склад продуктів:
- філе будь-якої червоної риби – 2 шт.;
- цибуля – 1 головка;
- цукіні – 1 шт.;
- морква – 2 шт.;
- стебло селери – 1 шт.;
- салатний перець – 1 шт.;
- сік лайма/лимон – 2 десертні ложки;
- цедра цитруса – ½ ч. ложки;
- вершкове масло – 50 – 70 г;
- сіль, часник, перець – за смаком.
Приготування:
- З’єднати в маленькій тарілці м’яке вершкове масло, часник, цедру лимона, сіль, перець.
- Всі овочі промити і порізати дрібними шматочками. Присолити. Залити соком цитруса.
- Розділити овочеву масу на дві частини. Розподілити на двох великих відрізках фольги.
- Зверху на «подушки» з овочів укласти з рибного філе. Промазати його ароматним маслом.
- Загорнути фольгу конвертом. Щільно закріпити краю.
Запікати страву в духовці 20 хвилин при 200 °С. Подавати рибу разом з овочевим гарніром.