Риба у фользі – 15 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

Готуємо з овочами

Склад продуктів:

  • філе будь-якої червоної риби – 2 шт.;
  • цибуля – 1 головка;
  • цукіні – 1 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • стебло селери – 1 шт.;
  • салатний перець – 1 шт.;
  • сік лайма/лимон – 2 десертні ложки;
  • цедра цитруса – ½ ч. ложки;
  • вершкове масло – 50 – 70 г;
  • сіль, часник, перець – за смаком.

Приготування:

  • З’єднати в маленькій тарілці м’яке вершкове масло, часник, цедру лимона, сіль, перець.
  • Всі овочі промити і порізати дрібними шматочками. Присолити. Залити соком цитруса.
  • Розділити овочеву масу на дві частини. Розподілити на двох великих відрізках фольги.
  • Зверху на «подушки» з овочів укласти з рибного філе. Промазати його ароматним маслом.
  • Загорнути фольгу конвертом. Щільно закріпити краю.

Запікати страву в духовці 20 хвилин при 200 °С. Подавати рибу разом з овочевим гарніром.

Дивіться також:  Як варити Геркулесову кашу – 8 рецептів
Прокрутка до верху