Фарширована риба у фользі в духовці
Склад продуктів:
- короп – 1 велика тушка;
- моркву і цибулю – по 1 шт.;
- лимон – 1 шт.;
- яйце – 2 шт.;
- міцний чорний чай – 2 десертні ложки;
- сіль, ароматні трави, зелень – за смаком.
Приготування:
- Обробити рибу, в процесі акуратно знявши з коропа шкірку – «панчохою». Голову залишити.
- Залишився рибним філе пропустити через м’ясорубку разом з овочами.
- Додати в масу яйця, сіль, ароматні трави і зелень.
- Набити отриманою начинкою рибну шкірку. Зашити тушку або закріпити зубочистками.
- Полити зверху соком лимона і міцним чаєм.
Загорніть рибу у фольгу і запікати 40 – 45 хвилин при середній температурі.