Риба у фользі – 15 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

Фарширована риба у фользі в духовці

Склад продуктів:

  • короп – 1 велика тушка;
  • моркву і цибулю – по 1 шт.;
  • лимон – 1 шт.;
  • яйце – 2 шт.;
  • міцний чорний чай – 2 десертні ложки;
  • сіль, ароматні трави, зелень – за смаком.

Приготування:

  • Обробити рибу, в процесі акуратно знявши з коропа шкірку – «панчохою». Голову залишити.
  • Залишився рибним філе пропустити через м’ясорубку разом з овочами.
  • Додати в масу яйця, сіль, ароматні трави і зелень.
  • Набити отриманою начинкою рибну шкірку. Зашити тушку або закріпити зубочистками.
  • Полити зверху соком лимона і міцним чаєм.

Загорніть рибу у фольгу і запікати 40 – 45 хвилин при середній температурі.

Дивіться також:  Котлети з капусти – найсмачніші рецепти
Прокрутка до верху