Риба у фользі – 15 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

В сметанному соусі

Склад продуктів:

  • товстолобик – 1 тушка;
  • сметана – ½ ст.;
  • прованські трави – 1 ч. ложка;
  • велика сіль – за смаком.

Приготування:

  • Зачистити луску на рибі, прибрати нутрощі, зрізати зябра. Зробити на тушці кілька надрізів.
  • Сметану присолити і змішати з прованськими травами.
  • Обмазати отриманим сметанним соусом рибну тушку.
  • Загорнути товстолобика у фольгу. Укласти на деко.

Запікати частування близько півгодини при 250 °С.

З грибами в мультиварці

Склад продуктів:

  • морожена горбуша – 1 тушка;
  • сир – 300 г;
  • цибуля – 3 головки;
  • лисички – 400 г;
  • олія, спеції, сіль – за смаком.

Приготування:

  • Розморозити рибу. Очистити від усього зайвого. Залишився філе порізати великими пластинками.
  • Гриби заздалегідь зварити. Досить буде 20 хвилин в киплячій воді. Потім засмажити на будь-якому жирі разом з дрібними шматочками цибулі. Додати спеції, сіль.
  • Засмажку викласти на пласт фольги. Зверху розподілити рибу. Присолити її.
  • Загорнути покриття конвертом і укласти на решітку-пароварку.

Готувати частування півгодини у програмі «На пару».

Дивіться також:  Як приготувати хачапурі? 11 смачних рецептів
Прокрутка до верху