З помідорами та болгарським перцем
Склад продуктів:
- стейки будь-якої червоної риби – 2 шт.;
- помідори – 1 шт.;
- цибуля – ½ головки;
- солодкий червоний перець – 1 стручок;
- сіль, олію, спеції – за смаком.
Томати для цієї страви краще вибрати щільні, м’ясисті. Такі плоди збережуть свою структуру, не розповзуться і не перетворяться в кислу кашку.
Приготування:
- Постелити фольгу на деко. Промаслить її.
- Засипати покриття довільно порізаною цибулею.
- Зверху розподілити стейки, натерті спеціями і сіллю. Збризнути їх маслом.
- Закрити рибу овочевими шматочками.
- Накрити все другим відрізком фольги.
Запікати частування півгодини при 190 – 200 °С.