Риба у фользі – 15 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

З помідорами та болгарським перцем

Склад продуктів:

  • стейки будь-якої червоної риби – 2 шт.;
  • помідори – 1 шт.;
  • цибуля – ½ головки;
  • солодкий червоний перець – 1 стручок;
  • сіль, олію, спеції – за смаком.

Томати для цієї страви краще вибрати щільні, м’ясисті. Такі плоди збережуть свою структуру, не розповзуться і не перетворяться в кислу кашку.

Приготування:

  • Постелити фольгу на деко. Промаслить її.
  • Засипати покриття довільно порізаною цибулею.
  • Зверху розподілити стейки, натерті спеціями і сіллю. Збризнути їх маслом.
  • Закрити рибу овочевими шматочками.
  • Накрити все другим відрізком фольги.

Запікати частування півгодини при 190 – 200 °С.

Дивіться також:  Молода картопля – 10 кращих рецептів
Прокрутка до верху