Дієтичний рецепт на пару
Склад продуктів:
- дорадо – 1 тушка;
- лимон – 1 шт.;
- масло оливи – 20 мл;
- базилік (світлий) – 1 пучок;
- сіль, масло і перець – за смаком.
Приготування:
- Вимити дорадо і позбавити від нутрощів. Обсушити.
- Пласт фольги промазати маслом. Розмістити на нього дорадо.
- Посолити і поперчити. Намазати тушку маслом.
- Дрібно порізати половинку лимона без кісточок. Змішати його з подрібненим базиліком. Вкласти масу в черево риби.
- З решти лимона вичавити сік. Полити їм дорадо.
Покрити рибу фольгою. Укласти заготовку на решітку-пароварку в мультиварці. Залишити рибу у фользі в мультиварці, встановивши режим «На пару» на 40 хвилин.