Риба в духовці у фользі — 12 рецептів запікання

Як запекти з овочами?

Риба з овочами – ідеальний рецепт для вільних експериментів. У сезон, коли овочі достигають, можна запікати її з баклажанами, помідорами, цукіні, гарбузом і перцями. Дуже смачна у рецепті скумбрія, горбуша і кета, хоча підійде взагалі будь-яка, в якої кістки великі і легко виймаються під час їжі.

Нам будуть потрібні: будь-які овочі за 1 стиглому плоду, 2 скумбрії або одна велика тушка горбуші, спеції і сіль за смаком, трохи рослинної олії.

Готуємо так:

  • Овочі ріжемо кубиками, злегка пасеруємо на рослинній олії до м’якості.
  • Промиваємо рибу, ріжемо на великі шматки, кладемо на фольгу.
  • Зверху розподіляємо овочі в довільному порядку.
  • Приправляємо спеціями.
  • Закриваємо конвертик з фольги і відправляємо в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.

Виходить легке рибно-овочеве рагу.

Дивіться також:  Як варити кукурудзяну кашу – 7 рецептів на молоці та воді
Прокрутка до верху