Як запекти з овочами?
Риба з овочами – ідеальний рецепт для вільних експериментів. У сезон, коли овочі достигають, можна запікати її з баклажанами, помідорами, цукіні, гарбузом і перцями. Дуже смачна у рецепті скумбрія, горбуша і кета, хоча підійде взагалі будь-яка, в якої кістки великі і легко виймаються під час їжі.
Нам будуть потрібні: будь-які овочі за 1 стиглому плоду, 2 скумбрії або одна велика тушка горбуші, спеції і сіль за смаком, трохи рослинної олії.
Готуємо так:
- Овочі ріжемо кубиками, злегка пасеруємо на рослинній олії до м’якості.
- Промиваємо рибу, ріжемо на великі шматки, кладемо на фольгу.
- Зверху розподіляємо овочі в довільному порядку.
- Приправляємо спеціями.
- Закриваємо конвертик з фольги і відправляємо в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
Виходить легке рибно-овочеве рагу.