Риба в духовці у фользі — 12 рецептів запікання

Риба шматочками

Риба шматочками під «шапочкою» — дуже смачна холодна закуска. При цьому для рецепта підійде сама бюджетна рибка, начебто пікші, минтая, путасу (вибирайте побільше).

Підготуємо:

  • 2-3 рибини;
  • морква – 1 шт. (велика);
  • ріпчаста цибуля – 1 головка;
  • плавлений сир – 1 шт.;
  • рослинна олія – 50 мл;
  • трохи майонезу;
  • сіль, спеції за смаком.

Очищену рибу ріжемо шматочками і викладаємо на фольгу. На сковорідці обсмажуємо до м’якості терту моркву і цибулю, подрібнену кубиками.

Можна капнути трохи укусу овочі для прянощі.

Трьом у масу плавлений сир і додаємо трохи майонезу. «Шапочкою» щільно вкриваємо рибу, а потім запаковуємо її у фольгу. Випікається риба 25 хвилин при 200 градусах. Подаємо її до бурому рису, гречки або картопляного пюре.

Дивіться також:  Маринад для шашлику – 11 смачних рецептів маринаду для свинини, курки, баранини
Прокрутка до верху