Риба шматочками
Риба шматочками під «шапочкою» — дуже смачна холодна закуска. При цьому для рецепта підійде сама бюджетна рибка, начебто пікші, минтая, путасу (вибирайте побільше).
Підготуємо:
- 2-3 рибини;
- морква – 1 шт. (велика);
- ріпчаста цибуля – 1 головка;
- плавлений сир – 1 шт.;
- рослинна олія – 50 мл;
- трохи майонезу;
- сіль, спеції за смаком.
Очищену рибу ріжемо шматочками і викладаємо на фольгу. На сковорідці обсмажуємо до м’якості терту моркву і цибулю, подрібнену кубиками.
Можна капнути трохи укусу овочі для прянощі.
Трьом у масу плавлений сир і додаємо трохи майонезу. «Шапочкою» щільно вкриваємо рибу, а потім запаковуємо її у фольгу. Випікається риба 25 хвилин при 200 градусах. Подаємо її до бурому рису, гречки або картопляного пюре.