Риба в клярі — 11 рецептів приготування

Кляр з яйцем, борошном і картоплею

Щоб не замислюватися над тим, який же гарнір приготувати до риби, можна зробити її в клярі з картоплі.

В процесі приготування знадобляться:

  • невеликі картопляні бульби;
  • 2 яйця;
  • пшеничне борошно;
  • приправа для картоплі;
  • паприка;
  • сіль і чорний перець.

Порядок приготування:

  • Очистити картопляні бульби і натерти на дрібній тертці, посолити і посипати спеціями.
  • Вбити яйця, ретельно перемішати суміш, підсипаючи борошно.
  • Занурити рибні шматки в приготований кляр і смажити на сковороді.

Можна полегшити процес: розкласти на порції деко і запекти, приготовлена таким способом риба в духовці буде набагато смачніше.

Дивіться також:  Булгур – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху