Риба в клярі — 11 рецептів приготування

Сирний кляр для риби на сковороді

При готуванні хека, минтая або інших маложирных сортів, зробити страву соковитою допоможе сирний кляр для риби.

В процесі роботи знадобиться:

  • 2-3 курячих яйця;
  • 180-220 г щільного сиру;
  • трохи сметани;
  • 50-70 г борошна;
  • щіпка солі;
  • перець і рибні приправи.

Порядок приготування:

  • Розбити яйця в миску, посолити і перетворити в міцну піну з допомогою віночка.
  • Зробити з шматка сиру стружку і покласти в яєчну суміш.
  • Ввести сметану, сіль і спеції, ретельно перемішати.

Любителі гострого можуть додати в сирний кляр для риби, приготованої на сковороді, невелику кількість гірчичного соусу.

Дивіться також:  Пастуший пиріг – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху