Риба в клярі — 11 рецептів приготування

Кляр для риби з горілкою

Незважаючи на несподіване поєднання, кляр на основі горілки виходить хрустким, рум’яним і ніжним.

Для приготування знадобиться:

  • куряче яйце;
  • 20 мл горілки;
  • 80-100 мл води;
  • пшеничне борошно;
  • сіль;
  • чорний перець;
  • паприка і шафран.

Порядок роботи:

  • Збити яйця з сіллю і приправами, долити горілку і перемішати.
  • Маленькими порціями всипати пшеничне борошно і збивати до зникнення грудочок.
  • Розбавити кляр водою до отримання потрібної густоти.

Особливий пікантний смак суміші додасть невелику кількість сушеного або свіжого базиліка.

Дивіться також:  Куряче філе в сметанному соусі – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху