Риба Вомер – 5 рецептів приготування

Тушкована риба з овочами

До дієтичних страв відноситься і тушкований вомер.

Інгредієнти:

  • риба – 1 кг;
  • морква – 300 г;
  • цибуля – 200 г;
  • сметана (нежирна, максимум 20%) – 300 р.

Готувати таке блюдо краще в мультиварці або в спеціальному посуді для гасіння.

Процес приготування досить простий:

  • Поріжте півкільцями цибулю.
  • На великій тертці натріть моркву.
  • Наріжте невеликими шматочками рибу.
  • Додайте сметану.
  • Блюдо посоліть, поперчіть.
  • Починайте процес гасіння.

Процес приготування – 20 – 25 хвилин. Це блюдо настільки просте, що його зможе приготувати навіть початківець кулінар.

Дивіться також:  Як готувати холодець – 10 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху