Як запікати у фользі?
Якщо хочете приготувати страву, яка зберігає ніжність філе і просякнуте ароматом спецій, то варто приготувати рибу у фользі. Це відмінне дієтичне блюдо, хороший варіант для обіду. Для приготування використовуйте будь-який вид риби.
Інгредієнти:
- картопля – 13 бульб;
- масло;
- скумбрія – 850 м;
- сіль;
- кріп – 50 г;
- морква – 2 шт.
Приготування:
- На деку розстелити фольгу. Промазати маслом.
- Картоплю порізати на кільця. Розкласти першим шаром.
- Присипати сіллю.
- Нашаткувати цибулю. Посипати картопляні гуртки.
- Натерти моркву.
- Посипати на цибулю.
- Нарізати скумбрію. Шматочки повинні бути порційними. Якщо не хочете вибирати кісточки з готового блюда, то використовуйте філе.
- Посипати сіллю.
- Щільно загорнути у фольгу.
- Виставити на 200 градусів духовку.
- Пропекти півгодини.