Риба з картоплею в духовці – 8 рецептів запікання

Як запікати у фользі?

Якщо хочете приготувати страву, яка зберігає ніжність філе і просякнуте ароматом спецій, то варто приготувати рибу у фользі. Це відмінне дієтичне блюдо, хороший варіант для обіду. Для приготування використовуйте будь-який вид риби.

Інгредієнти:

  • картопля – 13 бульб;
  • масло;
  • скумбрія – 850 м;
  • сіль;
  • кріп – 50 г;
  • морква – 2 шт.

Приготування:

  • На деку розстелити фольгу. Промазати маслом.
  • Картоплю порізати на кільця. Розкласти першим шаром.
  • Присипати сіллю.
  • Нашаткувати цибулю. Посипати картопляні гуртки.
  • Натерти моркву.
  • Посипати на цибулю.
  • Нарізати скумбрію. Шматочки повинні бути порційними. Якщо не хочете вибирати кісточки з готового блюда, то використовуйте філе.
  • Посипати сіллю.
  • Щільно загорнути у фольгу.
  • Виставити на 200 градусів духовку.
  • Пропекти півгодини.
Дивіться також:  Тісто без яєць – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху