Риба з картоплею в духовці – 8 рецептів запікання

Риба в горщику з картоплею

В горщику блюдо гаситься, пропекаясь рівномірно. Тому страва вийде ароматним, наваристим і дуже апетитним. Завдяки тривалому періоду запікання, продукти, що входять до складу страви насичуються ароматами і просочуються власними соками, створюючи вишуканий смак.

Інгредієнти:

  • морква – 2 шт.;
  • тілапія – 340 г;
  • сіль;
  • картопля – 560 г;
  • сметана – 55 мл;
  • цибуля – 2 шт.

Приготування:

  • Нашаткувати цибулю.
  • Морквину перетерти. Використовувати крупного помелу тертку.
  • Тилапию промити. Нарізати. Необхідні шматочки. Використовувати філе.
  • Картоплю подрібнити. Повинні вийти пластинки.
  • Підготувати горщики.
  • Викласти картоплю. Підсолити.
  • Розмістити рибу.
  • Посипати сіллю.
  • Вкрити цибулею.
  • Посипати морквяної стружкою.
  • Залити сметаною.
  • Влити воду. Вона повинна частково покрити продукти.
  • Накрити кришкою.
  • Відправити в духову шафу.
  • Запікати годину. Температура 180 гр.
Дивіться також:  Як смачно приготувати королівські креветки
Прокрутка до верху