Риба в горщику з картоплею
В горщику блюдо гаситься, пропекаясь рівномірно. Тому страва вийде ароматним, наваристим і дуже апетитним. Завдяки тривалому періоду запікання, продукти, що входять до складу страви насичуються ароматами і просочуються власними соками, створюючи вишуканий смак.
Інгредієнти:
- морква – 2 шт.;
- тілапія – 340 г;
- сіль;
- картопля – 560 г;
- сметана – 55 мл;
- цибуля – 2 шт.
Приготування:
- Нашаткувати цибулю.
- Морквину перетерти. Використовувати крупного помелу тертку.
- Тилапию промити. Нарізати. Необхідні шматочки. Використовувати філе.
- Картоплю подрібнити. Повинні вийти пластинки.
- Підготувати горщики.
- Викласти картоплю. Підсолити.
- Розмістити рибу.
- Посипати сіллю.
- Вкрити цибулею.
- Посипати морквяної стружкою.
- Залити сметаною.
- Влити воду. Вона повинна частково покрити продукти.
- Накрити кришкою.
- Відправити в духову шафу.
- Запікати годину. Температура 180 гр.