Червона риба з картоплею в духовці
Якщо ви любите делікатеси, то треба знати, як готувати червону рибу в духовці.
Інгредієнти:
- філе риби – 500 г червоної;
- часник – 3 зубки;
- вершки – 240 мл;
- сіль;
- картопля – 1200 м;
- зелень – 45 г;
- масло вершкове;
- перець;
- лимон – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- сир – 240 р.
Приготування:
- Картопля застосовувати у формі пластинок, товщина яких дорівнює сантиметру.
- Підсипати перець. Присолити. Перемішати.
- Промазати деко вершковим маслом.
- Розкласти картоплю.
- Запікати чверть години. Духова шафа потрібен розігрітий (185 гр.).
- Шматки форелі знадобляться порційні. Нарізати.
- Підсолити. Посипати перцем. Перемішати.
- Порубати зубки часникові.
- Влити яйце в вершки. Збити.
- Закинути часник.
- Розкласти на картоплю філе.
- Залити соус.
- Укрити фольгою.
- Запікати півгодини.
- Нашаткувати зелень.
- Сир натерти.
- Посипати страву зеленню.
- Вкрити стружкою сирної.
- Пропекти сім хвилин.
- Лимон нарізати. Потрібні тонкі кухлі.
- Розмістити на шар сиру.
- Пропекти сім хвилин.