Риба з картоплею в духовці – 8 рецептів запікання

Червона риба з картоплею в духовці

Якщо ви любите делікатеси, то треба знати, як готувати червону рибу в духовці.

Інгредієнти:

  • філе риби – 500 г червоної;
  • часник – 3 зубки;
  • вершки – 240 мл;
  • сіль;
  • картопля – 1200 м;
  • зелень – 45 г;
  • масло вершкове;
  • перець;
  • лимон – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • сир – 240 р.

Приготування:

  • Картопля застосовувати у формі пластинок, товщина яких дорівнює сантиметру.
  • Підсипати перець. Присолити. Перемішати.
  • Промазати деко вершковим маслом.
  • Розкласти картоплю.
  • Запікати чверть години. Духова шафа потрібен розігрітий (185 гр.).
  • Шматки форелі знадобляться порційні. Нарізати.
  • Підсолити. Посипати перцем. Перемішати.
  • Порубати зубки часникові.
  • Влити яйце в вершки. Збити.
  • Закинути часник.
  • Розкласти на картоплю філе.
  • Залити соус.
  • Укрити фольгою.
  • Запікати півгодини.
  • Нашаткувати зелень.
  • Сир натерти.
  • Посипати страву зеленню.
  • Вкрити стружкою сирної.
  • Пропекти сім хвилин.
  • Лимон нарізати. Потрібні тонкі кухлі.
  • Розмістити на шар сиру.
  • Пропекти сім хвилин.
Дивіться також:  Заливне - 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху