Риба з картоплею в духовці – 8 рецептів запікання

Листкова запіканка

Завдяки запікання, в страва зберігаються соки і корисні речовини, які надають запіканці натуральний смак.

Інгредієнти:

  • філе рибне – 750 г;
  • сметана – 30 мл;
  • картопля – 1100 м;
  • кріп – 40 г;
  • помідори – 5 шт.;
  • олія соняшникова – 25 мл;
  • цибуля – 160 г;
  • трави прованські – 13 г;
  • сир – 130 р.

Приготування:

  • Нарізати філе. Шматки повинні бути порційними.
  • Підсолити.
  • Посипати перцем. Перемішати. Настояти півгодини.
  • Картоплю помельчить гуртками.
  • Нашаткувати цибулю. За формою вийдуть кільця.
  • Помідори подрібнити часточками.
  • Порубати зелень.
  • Взяти тертку (велику). Натерти сир.
  • Промазати маслом деко.
  • Розмістити картоплю (половину).
  • Присолити. Посипати перцем.
  • Розкласти цибульні кільця.
  • Вкрити рибою.
  • Обсипати зеленню.
  • Розмістити помідори.
  • Підсолити.
  • Розкласти картоплю.
  • Підсолити.
  • Промазати сметаною.
  • Посипати стружкою сирної.
  • Запікати годину.
  • Духова шафа повинен бути виставлений на 185 гр.
Дивіться також:  Курячі крильця в мультиварці – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху