Листкова запіканка
Завдяки запікання, в страва зберігаються соки і корисні речовини, які надають запіканці натуральний смак.
Інгредієнти:
- філе рибне – 750 г;
- сметана – 30 мл;
- картопля – 1100 м;
- кріп – 40 г;
- помідори – 5 шт.;
- олія соняшникова – 25 мл;
- цибуля – 160 г;
- трави прованські – 13 г;
- сир – 130 р.
Приготування:
- Нарізати філе. Шматки повинні бути порційними.
- Підсолити.
- Посипати перцем. Перемішати. Настояти півгодини.
- Картоплю помельчить гуртками.
- Нашаткувати цибулю. За формою вийдуть кільця.
- Помідори подрібнити часточками.
- Порубати зелень.
- Взяти тертку (велику). Натерти сир.
- Промазати маслом деко.
- Розмістити картоплю (половину).
- Присолити. Посипати перцем.
- Розкласти цибульні кільця.
- Вкрити рибою.
- Обсипати зеленню.
- Розмістити помідори.
- Підсолити.
- Розкласти картоплю.
- Підсолити.
- Промазати сметаною.
- Посипати стружкою сирної.
- Запікати годину.
- Духова шафа повинен бути виставлений на 185 гр.