Риба з картоплею в духовці – 8 рецептів запікання

Як приготувати в рукаві в духовці?

Рукав дозволяє зберегти ніжність філе і сік продуктів. Для приготування використовувати свіжоморожений продукт, який приємно пахне, має пружну м’якоть. На рибі не повинно бути патьоків, великого шару льоду і плям.

Інгредієнти:

  • цибуля – 2 шт.;
  • філе – 650 г;
  • сіль;
  • майонез – 230 мл;
  • приправи;
  • картопля – 850 м;
  • кріп – 40 р.

Приготування:

  • Нарізати картоплю скибочками.
  • Лук нашаткувати півкільцями.
  • Кріп порубати.
  • Нарізати філе. Потрібні порційні шматки.
  • Перемішати овочеві компоненти. Додати кріп. Змішати.
  • Посипати приправами. Підсолити. Розмішати.
  • Викласти в рукав. Помістити зверху філе.
  • Зав’язати краю. Зробити проколи.
  • Запікати годину.
  • Режим духової шафи знадобиться 185 р.
Дивіться також:  Куряча гомілка в духовці – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху