Як приготувати в рукаві в духовці?
Рукав дозволяє зберегти ніжність філе і сік продуктів. Для приготування використовувати свіжоморожений продукт, який приємно пахне, має пружну м’якоть. На рибі не повинно бути патьоків, великого шару льоду і плям.
Інгредієнти:
- цибуля – 2 шт.;
- філе – 650 г;
- сіль;
- майонез – 230 мл;
- приправи;
- картопля – 850 м;
- кріп – 40 р.
Приготування:
- Нарізати картоплю скибочками.
- Лук нашаткувати півкільцями.
- Кріп порубати.
- Нарізати філе. Потрібні порційні шматки.
- Перемішати овочеві компоненти. Додати кріп. Змішати.
- Посипати приправами. Підсолити. Розмішати.
- Викласти в рукав. Помістити зверху філе.
- Зав’язати краю. Зробити проколи.
- Запікати годину.
- Режим духової шафи знадобиться 185 р.