Готуємо в рукаві
Переваги приготування риби з овочами в кулінарному пакеті не викликають сумнівів: продукти переймаються взаємними смаками і ароматами, корисні мікроелементи не залишають призначені їм природою місця.
Необхідні компоненти:
- морква — 3 шт.;
- соус соєвий — 60 г;
- кефаль — 1 шт.;
- сіль, перець.
Приготування страви:
- Проходимо всі етапи: очищаємо рибу, потрошимо, промиваємо, просушуємо серветками. Натираємо тушки сіллю і перцем, витримуємо півгодини в закритому посуді.
- Обробляємо солодку моркву, нарізаємо кружальцями, заливаємо соусом.
- Для отримання смачної і корисної їжі використовуємо виключно якісний кулінарний рукав з термостійкою плівки (ПТЭФ).
- Викладаємо овоч разом з соєвим складом в пакет, зверху маємо підготовлену рибу. Зав’язуємо кінці упаковки або фіксуємо їх спеціальними кліпсами. Робимо кілька проколів на целофані для виходу пари. В іншому випадком їжа виявиться не на тарілці, а на стінках духової шафи!
- Поміщаємо рукав з продуктами на деко, відправляємо на 40 хвилин в духовці(180 °C).
В кінці процесу обережно розрізаємо целофан, запікаємо кефаль у відкритому вигляді до злегка золотистого кольору.
Якщо ви запитаєте, яка риба з овочами в духовці сама смачна і апетитна, відповідь буде одна — та, що вам подобається найбільше! Головне — правильно і вміло приготувати.