Риба з овочами в духовці – 9 рецептів приготування

Готуємо в рукаві

Переваги приготування риби з овочами в кулінарному пакеті не викликають сумнівів: продукти переймаються взаємними смаками і ароматами, корисні мікроелементи не залишають призначені їм природою місця.

Необхідні компоненти:

  • морква — 3 шт.;
  • соус соєвий — 60 г;
  • кефаль — 1 шт.;
  • сіль, перець.

Приготування страви:

  • Проходимо всі етапи: очищаємо рибу, потрошимо, промиваємо, просушуємо серветками. Натираємо тушки сіллю і перцем, витримуємо півгодини в закритому посуді.
  • Обробляємо солодку моркву, нарізаємо кружальцями, заливаємо соусом.
  • Для отримання смачної і корисної їжі використовуємо виключно якісний кулінарний рукав з термостійкою плівки (ПТЭФ).
  • Викладаємо овоч разом з соєвим складом в пакет, зверху маємо підготовлену рибу. Зав’язуємо кінці упаковки або фіксуємо їх спеціальними кліпсами. Робимо кілька проколів на целофані для виходу пари. В іншому випадком їжа виявиться не на тарілці, а на стінках духової шафи!
  • Поміщаємо рукав з продуктами на деко, відправляємо на 40 хвилин в духовці(180 °C).

В кінці процесу обережно розрізаємо целофан, запікаємо кефаль у відкритому вигляді до злегка золотистого кольору.

Якщо ви запитаєте, яка риба з овочами в духовці сама смачна і апетитна, відповідь буде одна — та, що вам подобається найбільше! Головне — правильно і вміло приготувати.

Дивіться також:  Смажені креветки — 8 смачних рецептів