Риба, запечена у фользі — 7 рецептів приготування

При запіканні у фользі продукти зберігають всі корисні мікроелементи і набувають приголомшливий смак. Це відбувається тому, що вони готуються у власному соку без додавання олії. У цій рубриці ми розглянемо, як готується риба, запечена у фользі.

Риба, запечена у фользі в духовці

Наведемо найшвидший і простий спосіб приготування такої страви. Зробити його можна як з річкових та морських мешканців.

Для роботи знадобляться такі продукти:

  • 2 рибні тушки;
  • половина лимона;
  • майонезний соус середньої жирності;
  • сіль і мелений перець;
  • рибні приправи.

Як готувати запечену рибу у фользі в духовці:

  • Моєму тушки, зрізаємо голови, плавники і хвости. Натираємо заготовки сіллю, перцем і приправами, поливаємо соком лимона.
  • Рівномірно розподіляючи, наносимо на рибу майонезний соус зовні і всередині.
  • Застеляємо деко фольгою, розкладаємо тушки і накриваємо іншим шматком металевої папери.
  • Ставимо ємність в розігріту духовку. Скільки запікати рибу цілком, залежить від її виду і розмірів, у середньому на це йде не менше години.

Увага! Використовувати сіль слід обережно, оскільки у майонезному соусі вона міститься в достатній кількості. Якщо перевищити норму, можна в результаті отримати малосъедобное, та до того ж, пересушена блюдо.

Дивіться також:  Нагетси в духовці – 6 рецептів приготування