При запіканні у фользі продукти зберігають всі корисні мікроелементи і набувають приголомшливий смак. Це відбувається тому, що вони готуються у власному соку без додавання олії. У цій рубриці ми розглянемо, як готується риба, запечена у фользі.
Риба, запечена у фользі в духовці
Наведемо найшвидший і простий спосіб приготування такої страви. Зробити його можна як з річкових та морських мешканців.
Для роботи знадобляться такі продукти:
- 2 рибні тушки;
- половина лимона;
- майонезний соус середньої жирності;
- сіль і мелений перець;
- рибні приправи.
Як готувати запечену рибу у фользі в духовці:
- Моєму тушки, зрізаємо голови, плавники і хвости. Натираємо заготовки сіллю, перцем і приправами, поливаємо соком лимона.
- Рівномірно розподіляючи, наносимо на рибу майонезний соус зовні і всередині.
- Застеляємо деко фольгою, розкладаємо тушки і накриваємо іншим шматком металевої папери.
- Ставимо ємність в розігріту духовку. Скільки запікати рибу цілком, залежить від її виду і розмірів, у середньому на це йде не менше години.
Увага! Використовувати сіль слід обережно, оскільки у майонезному соусі вона міститься в достатній кількості. Якщо перевищити норму, можна в результаті отримати малосъедобное, та до того ж, пересушена блюдо.