В мультиварці
Щоб запекти рибу в мультиварці у фользі, потрібно розділити тушки на порції, оскільки в чаші приладу не так вже багато місця.
Для приготування потрібні такі складові:
- річкова або морська риба;
- ріпчаста цибуля;
- лимон;
- сіль і мелений перець;
- приправа для рибних страв.
Готуємо рибу у фользі в мультиварці:
- Ріжемо цибулю півкільцями, солимо, перчимо і заливаємо соком з половини лимона.
- Ділимо рибні тушки на порції, кожну з яких натираємо сіллю, приправами і збризкуємо соком решти цитруса.
- На шматку фольги розкладаємо рибу, зверху поміщаємо промариновавшийся цибулю і акуратно загортаємо продукти в металевий «кокон».
- Наливаємо в прилад невелику кількість води, встановлюємо грати або чашу для варіння на пару, кладемо згорток з рибою і готуємо протягом півгодини, вибравши відповідний режим.
Відмінним гарніром до такої страви стане припущений рис, картопляне пюре або овочевий салат.