Риба, запечена у фользі — 7 рецептів приготування

В мультиварці

Щоб запекти рибу в мультиварці у фользі, потрібно розділити тушки на порції, оскільки в чаші приладу не так вже багато місця.

Для приготування потрібні такі складові:

  • річкова або морська риба;
  • ріпчаста цибуля;
  • лимон;
  • сіль і мелений перець;
  • приправа для рибних страв.

Готуємо рибу у фользі в мультиварці:

  • Ріжемо цибулю півкільцями, солимо, перчимо і заливаємо соком з половини лимона.
  • Ділимо рибні тушки на порції, кожну з яких натираємо сіллю, приправами і збризкуємо соком решти цитруса.
  • На шматку фольги розкладаємо рибу, зверху поміщаємо промариновавшийся цибулю і акуратно загортаємо продукти в металевий «кокон».
  • Наливаємо в прилад невелику кількість води, встановлюємо грати або чашу для варіння на пару, кладемо згорток з рибою і готуємо протягом півгодини, вибравши відповідний режим.

Відмінним гарніром до такої страви стане припущений рис, картопляне пюре або овочевий салат.

Дивіться також:  Таджицький плов – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху