Риба, запечена у фользі — 7 рецептів приготування

Рецепт з овочами

Щоб не витрачати час на виготовлення гарніру, варто скористатися цим рецептом і запекти рибу з овочами. Використовувати в цьому разі краще філе, а не тушку.

Для роботи потрібно взяти такі продукти:

  • філе риби;
  • кілька цибулин;
  • 2 – 3 морквини;
  • болгарський перець;
  • невеликі помідори;
  • трохи оцту;
  • сіль і приправи.

Як запікати рибку з овочевим гарніром:

  • Обполіскуємо філе, ріжемо його на шматочки, солимо і приправляємо.
  • Шаткуємо цибулю і плоди перцю півкільцями, ріжемо моркву соломкою, а помідори – кружальцями.
  • Змішуємо морквяно-цибульну нарізку з сіллю, меленим перцем і невеликою кількістю оцту, даємо постояти кілька хвилин.
  • Кладемо у форму шматок фольги такого розміру, щоб виходять за межі краю посуду можна було загорнути всередину і повністю прикрити ними блюдо.
  • Розкладаємо на металевій папері цибульно-морквяну суміш, зверху поміщаємо півкільця болгарського перцю, потім філе, а по поверхні розподіляємо помідорні гуртки і посипаємо їх сіллю.
  • Закриваємо рибу надлишком в фольги і ставимо запікатися.

Це блюдо буде готове приблизно через півгодини, подавати можна як у гарячому, так і в охолодженому вигляді.

Дивіться також:  Курячі крильця в медово-гірчичному соусі – 6 рецептів
Прокрутка до верху