Рецепт з овочами
Щоб не витрачати час на виготовлення гарніру, варто скористатися цим рецептом і запекти рибу з овочами. Використовувати в цьому разі краще філе, а не тушку.
Для роботи потрібно взяти такі продукти:
- філе риби;
- кілька цибулин;
- 2 – 3 морквини;
- болгарський перець;
- невеликі помідори;
- трохи оцту;
- сіль і приправи.
Як запікати рибку з овочевим гарніром:
- Обполіскуємо філе, ріжемо його на шматочки, солимо і приправляємо.
- Шаткуємо цибулю і плоди перцю півкільцями, ріжемо моркву соломкою, а помідори – кружальцями.
- Змішуємо морквяно-цибульну нарізку з сіллю, меленим перцем і невеликою кількістю оцту, даємо постояти кілька хвилин.
- Кладемо у форму шматок фольги такого розміру, щоб виходять за межі краю посуду можна було загорнути всередину і повністю прикрити ними блюдо.
- Розкладаємо на металевій папері цибульно-морквяну суміш, зверху поміщаємо півкільця болгарського перцю, потім філе, а по поверхні розподіляємо помідорні гуртки і посипаємо їх сіллю.
- Закриваємо рибу надлишком в фольги і ставимо запікатися.
Це блюдо буде готове приблизно через півгодини, подавати можна як у гарячому, так і в охолодженому вигляді.