Риба, запечена у фользі — 7 рецептів приготування

Як смачно запекти червону рибу у фользі

Благородна червона риба смачна сама по собі і при запіканні не потребує великої кількості додаткових компонентів.

Для приготування знадобиться взяти такі продукти:

  • тушку червоної риби;
  • лимон;
  • сіль і спеції.

Як смачно і швидко запекти червону рибу:

  • Обполіскуємо тушку під водою і розбираємо на шматки потрібного розміру.
  • Натираємо порції сіллю і спеціями, даємо трохи постояти.
  • Покласти рибу на підготовлені шматочки фольги, кладемо зверху лимон і загортаємо порції так, щоб до них не проникав повітря.
  • Викладаємо заготовки на деко і відправляємо в духовку.

На замітку. При бажанні можна змастити червону рибу перед запіканням тонким шаром нежирного майонезу.

Дивіться також:  Стейк зі свинини — 13 рецептів приготування смачного і соковитого стейку
Прокрутка до верху