Як смачно запекти червону рибу у фользі
Благородна червона риба смачна сама по собі і при запіканні не потребує великої кількості додаткових компонентів.
Для приготування знадобиться взяти такі продукти:
- тушку червоної риби;
- лимон;
- сіль і спеції.
Як смачно і швидко запекти червону рибу:
- Обполіскуємо тушку під водою і розбираємо на шматки потрібного розміру.
- Натираємо порції сіллю і спеціями, даємо трохи постояти.
- Покласти рибу на підготовлені шматочки фольги, кладемо зверху лимон і загортаємо порції так, щоб до них не проникав повітря.
- Викладаємо заготовки на деко і відправляємо в духовку.
На замітку. При бажанні можна змастити червону рибу перед запіканням тонким шаром нежирного майонезу.