Риба, запечена у фользі — 7 рецептів приготування

З картоплею в духовці

Можна запекти морську або річкову рибу у фользі з картопляним гарніром.

Для цього потрібні наступні продукти:

  • рибна тушка;
  • невеликі бульби картоплі;
  • трохи солоного свинячого сала;
  • лимон;
  • сметана;
  • сіль і приправи для картоплі і риби.

Як запікати рибу з картоплею в духовці:

  • Моєму тушку, відокремлюємо голову, плавники і хвіст, рясно поливаємо заготівлю лимонним соком.
  • Змішуємо сметану з сіллю і рибними приправами, наносимо соус на рибу зовні і зсередини.
  • Очищаємо картоплини. Робимо на кожній бульбі поперечні надрізи, в які покласти тонкі скибочки свинячого сала. Підсолюємо підготовлені коренеплоди і посипаємо спеціями.
  • На великий шматок фольги кладемо рибу і навколо неї розміщуємо картоплю. Обережно загортаємо продукти, кладемо на деко і ставимо в духовку.

Запечену рибу викладаємо на велику тарілку, поруч поміщаємо картопляні бульби, посипані зеленню, прикрашаємо блюдо часточками лимона і подаємо.

Дивіться також:  Гречка зі свининою – 7 рецептів, як приготувати в мультиварці, в духовці на сковороді
Прокрутка до верху