Риба, запечена у фользі — 7 рецептів приготування

Готуємо шматочками

Шматочки рибного філе можна смачно запекти в духовці з цибулею і помідорами під сирною скоринкою.

Для цього будуть потрібні наступні продукти:

  • філе будь-якої риби;
  • цибулини середнього розміру;
  • соковиті помідори;
  • маслини без кісточок;
  • щільний сир;
  • майонез;
  • сіль і відповідні приправи.

Порційна риба з овочами під сирною скоринкою готується так:

  • Рибне філе нарізаємо на порції, натираємо їх сіллю і приправами, змащуємо соусом.
  • Шаткуємо півкільцями цибулю, ріжемо кружальцями помідори і маслини, натираємо сир.
  • На підготовлені відрізки фольги розкладаємо по одному шматочку риби, зверху поміщаємо цибульні кільця, помідори і нарізані маслини. Посипаємо порції сиром і загортаємо.
  • Кладемо заготовки на деко і ставимо запікатися.

Риба буде готова, коли сир повністю не розплавиться і набуде блідо-золотистий колір.

Дивіться також:  Вівсяна каша на воді – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху