Готуємо шматочками
Шматочки рибного філе можна смачно запекти в духовці з цибулею і помідорами під сирною скоринкою.
Для цього будуть потрібні наступні продукти:
- філе будь-якої риби;
- цибулини середнього розміру;
- соковиті помідори;
- маслини без кісточок;
- щільний сир;
- майонез;
- сіль і відповідні приправи.
Порційна риба з овочами під сирною скоринкою готується так:
- Рибне філе нарізаємо на порції, натираємо їх сіллю і приправами, змащуємо соусом.
- Шаткуємо півкільцями цибулю, ріжемо кружальцями помідори і маслини, натираємо сир.
- На підготовлені відрізки фольги розкладаємо по одному шматочку риби, зверху поміщаємо цибульні кільця, помідори і нарізані маслини. Посипаємо порції сиром і загортаємо.
- Кладемо заготовки на деко і ставимо запікатися.
Риба буде готова, коли сир повністю не розплавиться і набуде блідо-золотистий колір.