Фарширована риба у фользі
Це незвичайне блюдо буде красиво виглядати на святковому столі. Для його приготування знадобиться велика особина, наприклад, щука.
В процесі роботи будуть потрібні такі продукти:
- тушка щуки (краще брати непотрошеную і з головою);
- шматок курячого філе;
- гриби;
- цибуля;
- сіль і приправи.
Як готувати фаршировану рибу у фользі:
- Моєму тушку, чистимо і потрошимо. Натираємо заготівлю сіллю і спеціями.
- Варимо куряче філе, остуджуємо і ділимо на волокна.
- Обсмажуємо невелику кількість грибів з подрібненою цибулею, а потім змішуємо з філе, солимо і приправляємо.
- Набиваємо начинкою черевце риби, обережно зашиваємо його товстою ниткою або скріплюємо зубочистками.
- Кладемо тушку на лист фольги швом вниз, в рот вставляємо сірник або зубочистку так, щоб він залишався відкритим. Обережно загортаємо рибу, кладемо на деко і запікаємо.
При подачі можна прикрасити голову щуки «короною», вирізаної з моркви, а навколо розкласти салатні листя, оливки і часточки лимона.