Риба, запечена у фользі — 7 рецептів приготування

Фарширована риба у фользі

Це незвичайне блюдо буде красиво виглядати на святковому столі. Для його приготування знадобиться велика особина, наприклад, щука.

В процесі роботи будуть потрібні такі продукти:

  • тушка щуки (краще брати непотрошеную і з головою);
  • шматок курячого філе;
  • гриби;
  • цибуля;
  • сіль і приправи.

Як готувати фаршировану рибу у фользі:

  • Моєму тушку, чистимо і потрошимо. Натираємо заготівлю сіллю і спеціями.
  • Варимо куряче філе, остуджуємо і ділимо на волокна.
  • Обсмажуємо невелику кількість грибів з подрібненою цибулею, а потім змішуємо з філе, солимо і приправляємо.
  • Набиваємо начинкою черевце риби, обережно зашиваємо його товстою ниткою або скріплюємо зубочистками.
  • Кладемо тушку на лист фольги швом вниз, в рот вставляємо сірник або зубочистку так, щоб він залишався відкритим. Обережно загортаємо рибу, кладемо на деко і запікаємо.

При подачі можна прикрасити голову щуки «короною», вирізаної з моркви, а навколо розкласти салатні листя, оливки і часточки лимона.

Дивіться також:  Страви зі свинячого серця – 7 рецептів
Прокрутка до верху