Готуємо у фользі
Риба з овочами у фользі, яка допомагає зберегти практично всі корисні якості, готується з:
- 750 р риби;
- 5 помідорів;
- 3 цибулин;
- ½ Головки часнику;
- 2 шт. болгарського перцю;
- 100 г майонезу;
- зелені, солі і спецій.
У процесі створення:
- З риби готується філе, яке обсипається сіллю і спеціями.
- Помідори обливають, після чого ошкурювати і подрібнюються.
- Цибулини шинкують, з перцю готуються шматочки, а часникові зубчики пропускаються через прес.
- Фольга змащується майонезом, на який викладається риба, вкривається овочами.
- Запікається блюдо, загорнуту у фольгу, протягом 40 хвилин при 220°C.
- Перед подачею рибка притрушивается дрібно рубаною зеленню.