Риба, запечена з овочами в духовці – 8 рецептів приготування

Готуємо у фользі

Риба з овочами у фользі, яка допомагає зберегти практично всі корисні якості, готується з:

  • 750 р риби;
  • 5 помідорів;
  • 3 цибулин;
  • ½ Головки часнику;
  • 2 шт. болгарського перцю;
  • 100 г майонезу;
  • зелені, солі і спецій.

У процесі створення:

  • З риби готується філе, яке обсипається сіллю і спеціями.
  • Помідори обливають, після чого ошкурювати і подрібнюються.
  • Цибулини шинкують, з перцю готуються шматочки, а часникові зубчики пропускаються через прес.
  • Фольга змащується майонезом, на який викладається риба, вкривається овочами.
  • Запікається блюдо, загорнуту у фольгу, протягом 40 хвилин при 220°C.
  • Перед подачею рибка притрушивается дрібно рубаною зеленню.
Дивіться також:  Курка тушкована з овочами – 8 рецептів приготування