Рибні котлети з тріски – 8 дуже смачних рецептів!

Корисні поради

Ці рекомендації допоможуть вам приготувати ідеальний обід.

  • Найголовніше, щоб всі продукти були свіжими і якісними. Купуючи рибу в магазині, уважно придивіться до неї. При розморожуванні риба не повинна мати різкий несвіжий запах. Бажано, щоб філе мала світло — рожеве забарвлення. Не допускається товстий шар льоду над ним.
  • Для того, щоб котлетки танули в роті, перед обсмаженням або запіканням можна полити їх сметаною або додати селеру.
  • Якщо фарш занадто рідкий, варто насипати в нього манку або борошно.
  • Постарайтеся не перетримати страву в духовці, інакше риба буде сухою.
  • Можна замаринувати фарш в білому вині, смак вийде витонченим.
  • Поєднуйте в котлетах різні сорти риби, вийде смачніше.
  • Ліпити котлети краще мокрими руками.
  • Якщо хочете, щоб страва була ніжним, в середину сирого фаршу котлетки можна закласти маленький шматочок масла.
  • Тріска — не надто жирна рибка. Чим менше жиру в хордових, тим м’ясо суші. Щоб уникнути цього неприємного моменту — використовуйте більше цибулі.

Рецепти рибних котлет дають нам широкий простір для уяви. Необов’язково суворо дотримуватися вказівок.

Ви можете урізноманітнити блюдо, додавши до нього ваші улюблені інгредієнти або які завгодно прянощі. Експериментуйте і отримаєте свою ідеальну формулу приготування улюбленої страви.

Ви також вільні з вибором підливи і гарніру. Це може бути картопляне пюре, запечені овочі, крупи. Котлети підходять практично під будь-який вид страви.

Дивіться також:  Печінкові оладки з яловичої печінки – 7 рецептів