З листкового тіста
Якщо в холодильнику знайшлося 400 г філе тріски, то варто приготувати рибний пиріг з листкового тіста.
Крім рибного продукту, для приготування необхідні:
- упаковка замороженого тіста – 1 кг;
- цибуля – 2 шт.;
- рис – 50 г;
- яйця – 2 шт.;
- сметана, олія соняшникова, сіль і спеції.
При підготовці:
- Рис і яйця відварюють.
- Цибуля подрібнюється і пассеруется.
- Яйця і філе ріжуться кубиками.
- Підготовлені яйця, рис, цибулю і риба змішуються в тарілці разом з сіллю і перцем.
- Тісто ділиться на дві частини.
- На нижній розкатаний пласт, змащений сметаною, викладається начинка і накривається другим коржем.
- Сформований виріб переноситься на змащену маслом поверхню для випікання і готується близько 25 хвилин при 180°C.