Рибний пиріг – 12 рецептів приготування

З листкового тіста

Якщо в холодильнику знайшлося 400 г філе тріски, то варто приготувати рибний пиріг з листкового тіста.

Крім рибного продукту, для приготування необхідні:

  • упаковка замороженого тіста – 1 кг;
  • цибуля – 2 шт.;
  • рис – 50 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • сметана, олія соняшникова, сіль і спеції.

При підготовці:

  • Рис і яйця відварюють.
  • Цибуля подрібнюється і пассеруется.
  • Яйця і філе ріжуться кубиками.
  • Підготовлені яйця, рис, цибулю і риба змішуються в тарілці разом з сіллю і перцем.
  • Тісто ділиться на дві частини.
  • На нижній розкатаний пласт, змащений сметаною, викладається начинка і накривається другим коржем.
  • Сформований виріб переноситься на змащену маслом поверхню для випікання і готується близько 25 хвилин при 180°C.
Дивіться також:  Тісто на манти – 9 перевірених рецептів приготування тіста
Прокрутка до верху