З додаванням картоплі
Для приготування такого простого блюда досить підготувати на столі:
- 200 г філейної частини судака;
- вдвічі менше зеленої цибулі;
- 3 бульби картоплі;
- яйце;
- 500 г листкового тіста;
- пучок зелені;
- 40 мл оливкової олії;
- сіль і спеції.
У приготуванні апетитною закуски виконайте такі дії:
- Філе нарізати шматочками, картопля – кружальцями, цибулю і зелень подрібнюються.
- Тісто розкочується двома коржами.
- Нижній шар викладається у вогнетривку форму, змащується маслом і покривається зеленню.
- Далі розподіляються шари подсоленных картоплі і риби.
- Начинка накривається верхнім коржем, який змащують жовтком. Після цього пиріг випікається 40 хвилин при 190°C